Home » Energizer anjur pesta kecergasan Re-Energize 100% Fitfest

Energizer anjur pesta kecergasan Re-Energize 100% Fitfest

KUALA LUMPUR – Energizer Malaysia mengumumkan Re-Energize 100% Fitfest, pesta kecergasan yang penuh dengan sesi kecergasan badan dan menaikkan semangat peserta.

Bersiap sedia untuk aktiviti yang mencabar adrenalina dan pelbagai senaman pada acara tersebut, dari 27 Oktober 2023 sehingga 29 Oktober 2023, 10 pagi ke 10 malam di Desa ParkCity Carpark 3, berdekatan Plaza Arkadia. 

Tidak kira jika anda adalah penggemar tegar kecergasan atau baru memulakan perjalanan ke gaya hidup yang lebih sihat, semuanya ada di Re-Energize 100% Fitfest.

Pengarah Perniagaan, Malaysia & Singapura, Energizer Holdings Inc, Diane Lee berkata, sebagai jenama yang dipercayai yang menawarkan produk dengan bateri tahan lama, mereka ingin mencipta acara yang sinonim dengan jenama tersebut – bertenaga, menawarkan daya tahan dan kuasa yang berkekalan.

“Di Energizer, kami percaya pengguna bermotivasi untuk melakukan dan mencapai lebih banyak lagi jika mereka kekal bertenaga.

“Kami berharap dengan menyediakan platform ini untuk pengguna kami, kami boleh meninggalkan kesan positif kepada para pengguna kami,” tambahnya.

Dengan pelbagai senaman yang akan menyegarkan badan, termasuklah tarian, HIIT, kombat, latihan kekuatan dan kardio, anda akan bertemu dengan kombinasi senaman yang akan mengecas semula hidup anda. 

Diketuai oleh pengajar-pengajar dari Fitness First, CHI Fitness, dan Celebrity Fitness, peserta boleh bersenam dengan lebih dari 70 pengajar di sesi ini.

Selain dari pengajar-pengajar dari pusat kecergasan terkenal, Energizer juga telah berganding bahu dengan selebriti kecergasan terkenal seperti Jordan Yeoh, Maggy Wang, dan Joey Tng yang akan menjalankan kelas kecergasan mereka tersendiri.

Selain dari kelas-kelas yang dianjurkan sepanjang tiga hari ini, pengunjung juga dapat mengambil bahagian dalam cabaran pantas termasuk Energizer’s Speed Climbing Wall.

Para pengunjung juga akan pulang dengan beg cenderahati bernilai  sehingga RM120 dari NIVEA, Eucerin, F&N Ice Mountain, Berocca, 100PLUS, Urban Retreat Spa, Pressio dan banyak lagi.

Pengunjung juga boleh melawati food truck untuk menikmati hidangan-hidangan dari Kee Nguyen, Nacholah, Kinori, The Bao Guys dan banyak lagi food truck lain untuk mereka makan dan minum agar kadar tenaga mereka kekal tinggi sepanjang hari. 

Untuk menyertai acara ini, para pengguna mesti membeli sekurang-kurangnya RM30 produk Energizer dalam satu resit. Setiap resit membenarkan pengguna masuk selama satu (1) hari sahaja.

Pengguna dikehendaki menyimpan resit asal sebagai bukti. Untuk mendaftar, ikuti langkah-langkah mudah di bawah untuk menempah tempat anda dan mencari pengalaman kecergasan anda tersendiri:

Langkah 1Imbas kod QR atau pautan Facebook ini untuk mendaftar.
Langkah 2Buat akaun baharu anda dengan memberikan nama, alamat e-mel, nombor telefon dan kata laluan anda. Terma dan Syarat acara mesti dibaca dan diakui untuk melengkapkan pendaftaran.
Langkah 3Sebaik sahaja anda berjaya mendaftar, anda akan menerima e-mel pengesahan dengan kod QR unik anda untuk memasuki acara dan mengakses tempahan kelas anda.
Langkah 4Dengan setiap pembelian RM30 dalam satu resit, anda boleh menempah kelas anda untuk SATU HARI SAHAJA dari tarikh 27 Oktober sehingga 29 Oktober. Semak jadual kelas acara dan pilih kelas dan slot masa pilihan untuk tempahan. Anda juga akan dapat mengakses senarai penuh kelas yang ditempah pada halaman profil anda.
Langkah 5Bawa resit asal anda, hadiri kelas pilihan anda dan nikmati acara ini! Imbas kod QR unik anda di pintu masuk acara dan di pintu masuk kelas untuk mendapatkan akses.

Pengguna yang singgah ke Re-Energize 100 Fitfest Energizer juga boleh mendapatkan cucian kereta percuma di bahagian Cucian Kereta Armor All.

Armor All ialah jenama Energizer dalam segmen penjagaan kenderaan. Di bahagian cucian kereta, pengguna akan mengalami pengalaman penjagaan kereta terkemuka,  yang meliputi penjagaan dalaman dan luaran kereta, termasuk mencuci, mengeringkan, menyinar tayar dan menyedut vakum menggunakan rangkaian penjagaan kereta Armor All.

Slot adalah terhad setiap hari, dan akan berdasarkan giliran mereka meninggalkan kenderaan di lokasi. 

Terdapat lebih banyak aktiviti dan pengalaman untuk ditawarkan semasa Re-Energize 100% Fitfest.

Jangan lepaskan peluang untuk berhubung dengan individu lain yang mempunyai minat yang sama dan mempelajari trend kecergasan baharu. Lawati halaman acara Facebook Energizer untuk maklumat lanjut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *