Home » Menangi hadiah sehingga RM25,000 dengan peraduan Hoora Hooray Raya EB Frozen Food

Menangi hadiah sehingga RM25,000 dengan peraduan Hoora Hooray Raya EB Frozen Food

HAMPIR dua minggu menjalani ibadah puasa, ternyata masyarakat islam di negara ini cukup bertuah untuk menikmati pelbagai juadah berbeza.

Bukan sahaja semasa berbuka puasa tetapi juga ketika bersahur, namun menjadi persamaan setiap makanan yang dipilih harus memberikan kepuasan semasa menikmatinya.

Melihat ini sebagai salah satu keutamaan, syarikat pengeluar produk sejuk beku, EB Frozen Food Sdn Bhd (EB) sentiasa menyediakan produk yang berkualiti buat pelanggannya.

Bukan hanya itu, dalam melengkapi kehidupan serba moden pelanggan terutamanya pada bulan Ramadan ini, fokus utama jenama ini adalah cara penyediaan produk EB Frozen Food yang lebih cepat dah mudah.

Berkongsi mengenai kelebihan produk ini dengan lebih lanjut, menurut Eksekutif Pemasarannya, Nurul Fatihah Jamil pihaknya sentiasa peka akan keperluan pelanggan mereka.

Melihat EB Frozen Food sebagai antara jenama pilihan ramai kini, jelasnya pihaknya sentiasa komited dalam menyediakan produk sejuk beku yang sesuai dinikmati semua golongan di negara ini.

“Menjadi lumrah setiap pelanggan untuk memilih produk yang sedap dan berkualiti tinggi, tetapi melihat keadaan ekonomi yang sangat mencabar, pelanggan lebih memilih produk yang memberi tawaran harga terhebat di pasaran.

“Bersempena bulan Ramadan dan menjelang sambutan Hari Raya, istimewa buat semua peminat produk keluaran EB pelanggan bukan hanya dapat membeli produk berkualiti tinggi dengan harga berpatutan malah boleh menikmati harga serendah kurang dari RM10 untuk satu paket dan dalam pakej ‘Combo Deal’ bagi barangan terpilih di AEON, AEON Big, TF Value, Billion, Giant dan pasaraya berdekatan,” kongsinya.

Bagi meraikan pelanggan sempena kehadiran bulan Syawal nanti, EB Frozen Food turut menganjurkan peraduan Buy and Win bertemakan Hoora Hooray Raya yang menawarkan hadiah bernilai sehingga RM25,000.

Menurut Nurul Fatihah, peraduan ini juga dibuka kepada semua pelanggan produk jenama ini melalui pembelian sebanyak RM50 dan ke atas bagi mana-mana produk keluaran EB.

“Sempena bulan Ramadan ini, pelanggan EB juga berpeluang untuk menyertai peraduan ‘Buy and Win’ bertemakan “Hoora Hooray Raya” bermula 8 Mac sehingga 28 April dengan tawaran hadiah bernilai sehingga RM25,000.

“Antara hadiah yang ditawarkan termasuk wang tunai bernilai RM1,000 (5 pemenang), PS5, Insta 360 Go 3, Wet & Dry Vacuum, Instax Camera, RM50 TnG E wallet (20 pemenang),” katanya.

Berkongsi keberkatan Ramadan kali ini agar lebih bermakna, EB Frozen Food juga turut meneruskan program Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR) dalam meraikan pelanggan mereka.

“Kami akan mengedarkan kira-kira 5,000 pek bubur lambuk berserta produk keluaran EB iaitu Tempura Chicken Nugget kepada orang ramai.

“Bagi mereka yang ingin menyertai program ini anda hanya perlu bertemu dengan pasukan kami di pasaraya yang terpilih sekitar Lembah Klang  sepanjang bulan Ramadan dan anda boleh mengunjungi laman media sosial EB Frozen Food untuk maklumat yang lebih lanjut mengenai aktiviti menarik yang dijalankan,”jelasnya.

Maklumat lanjut boleh didapati dengan melayari laman web https://www.ebfood.com.my/ atau media sosial seperti Facebook dan Instagram EB Frozen Food.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *