Home » Thai Odssey buka cawangan spa pertama berkonsep baharu, minimalis di Datum Jelatek

Thai Odssey buka cawangan spa pertama berkonsep baharu, minimalis di Datum Jelatek

Sekali sekala membelai tubuh di spa pasti memberi kepuasan apatah lagi jika saban hari berdepan hiruk pikuk kesibukan dan pencemaran di kota.

Bayangkan pengalaman mendapat rawatan dan urutan tubuh menerusi kepakaran profesional yang menumpukan kepada mengembalikan kesegaran, perasaan dan kesejahteraan.

Thai Odyssey, rangkaian urutan dan spa Thai terbesar dan memenangi anugerah di Malaysia, telah mengumumkan pembukaan cawangan terbarunya di Pusat Beli-belah Datum Jelatek.

Ia adalah cawangan yang ke-10 di Kuala Lumpur, dan yang pertama daripada lebih 40 cawangan di seluruh negara yang menampilkan tafsiran moden konsep kesihatan tradisional Thai yang disemai dalam persekitaran spa kontemporari.

Terletak secara strategik di pusat bandar dengan ruang parkir yang luas dan akses terus ke Stesen LRT Jelatek, cawangan ini menampilkan wajah baharu lebih segar, bertujuan membawa tetamu pengalaman urutan baharu yang disusun mengikut gaya hidup moden.

Pengurus Besar Pemasaran Thai Odyssey, Tracy Tiara Lim berkata, konsep baru yang pertama kali diketengahkan oleh rangkaian spa itu dengan hiasan dalaman minimalis dan menarik yang direka bentuk dengan teliti untuk mewujudkan ruang santai yang memanjakan tetamu dari hujung rambut hingga hujung kaki di tengah-tengah kesibukan kota.

“Tetamu akan disambut dengan persekitaran yang mendamaikan, serta ruang istirahat yang selesa, untuk mula berehat sementara menunggu janji temu mereka.

“Reka letak yang luas dilengkapi dengan lampu hangat dan aroma minyak pati yang menenangkan membawa ketenangan kepada minda, badan dan jiwa.

“Pure Massage, Timeless Tradition — slogan baharu kami merangkumi intipati dan falsafah pendekatan Thai Odyssey terhadap kesihatan,” katanya ketika ditemui baru-baru ini.

Tawar perkhidmatan urutan komprehensif serendah RM68

Jenama ini menawarkan pilihan perkhidmatan urutan yang komprehensif, mentafsir semula amalan berabad-abad lamanya yang telah diturunkan dari generasi ke generasi untuk menjadikannya mudah diakses dan bermanfaat kepada orang ramai dalam dunia yang serba pantas hari ini.

Berakar umbi dalam rasa keaslian dan kesejahteraan yang kukuh, Thai Odyssey telah mengekalkan nilai-nilai ini sejak 2004.

Untuk meraikan pembukaan cawangan ke-43nya di seluruh negara, semua pelanggan kali pertama akan mendapat diskaun 20% untuk sebarang rawatan à la carte, hanya untuk penebusan sekali sahaja. Harga percubaan pertama tersedia sehingga 30 September 2023.

Perkhidmatan urutan bermula daripada RM68 bagi Urutan Separuh Badan selama 30 minit, yang melegakan leher kaku dan bahu yang tegang, sehingga RM228 bagi Urutan Aromaterapi Thai 120 minit seluruh badan, yang menggabungkan pemampatan otot lembut dengan aroma penyembuhan semula jadi dari minyak urut asli untuk relaksasi yang mendalam bagi tidur yang lebih baik.

Rangkaian baharu produk spa

Rangkaian baharu produk spa yang ditambahbaik seperti gel mandian aroma, syampu perapi, dan sabun tangan, serta skrub garam mandian, balm asli dan minyak urut juga tersedia untuk pembelian di kedai.

Pakej Thai Odyssey boleh didapati pada harga RM1,000 untuk seorang, RM2,000 untuk pasangan, dan RM3,000 untuk keluarga; setiap satu didatangkan dengan nilai tambah dan ganjaran yang lebih besar, bersama dengan pengalaman pelanggan yang lebih baik melalui proses penebusan yang lebih lancar.

Thai Odyssey juga menyediakan Baucar Perkhidmatan dan Baucar Tunai, yang tersedia dalam RM50 dan RM100 sebagai idea hadiah atau pemberian istimewa sesuai untuk sebarang majlis.

Jadi tiba masanya untuk memanjakan orang yang anda sayangi dan diri anda sendiri dengan pengalaman urutan baharu yang menyenangkan.

Untuk maklumat lanjut boleh layari https://thaiodyssey.com/ atau ingin membuat tempahan rawatan hubungi 603-4265 3377.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *