Home » Bufet Ramadan Citarasa Bonda di The Face Style KL

Bufet Ramadan Citarasa Bonda di The Face Style KL

KURANG sebulan lagi Ramadan bakal menjengah. Ramai memilih untuk menikmati iftar di luar kerana mudah memilih tempat yang menghidangkan bufet pada harga berpatutan buat seisi keluarga.

Antara lokasi yang boleh dituju oleh pengunjung ialah The Face Style yang menyajikan pelbagai hidangan tradisi sambil dihiburkan oleh alunan pelbagai pilihan lagu ghazal Melayu.

Terletak strategik di Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpur, restoran Style-All-Day-Dining menawarkan sesuatu yang moden dan luas untuk Citarasa Bonda bermula 15 Mac hingga 7 April 2024, dari 6.30 petang hingga 10 malam. 

Untuk pertama kalinya, cef berpengalaman hotel ini akan mempersembahkan kepakaran kuliner mereka, menyusun menu yang menyatukan tradisi dengan inovasi. 

 

Antara hidangan Ramadan kegemaran ramai yang akan disajikan seperti sup gearbox, kambing bakar, siput sedut masak lemak cili padi berkeju, ayam bakar tebu, laksa Kuala Kangsar, ikan cencaru sambal taucu viral, daging masak hitam dan banyak lagi.

Selain hidangan lazat, tetamu boleh mencari ketenangan dan rohaniah di surau yang terletak di tingkat 51A, menyediakan ruang yang tenang untuk solat sepanjang bulan suci ini. 

NIkmati sepanjang 23 hari Ramadan di Citarasa Bonda dengan melodi indah daripada kumpulan Ghazal terdiri daripada 4 orang sekaligus rasai atmosfera kemeriahan serta keceriaan Citarasa Bonda. 

Bagi memeriahkan acara istimewa ini, hotel itu juga menawarkan promosi pembelian awal dari sekarang hingga 15 Mac 2024. 

Pengunjung dewasa boleh menikmati pengalaman ini dengan harga RM150 (bersih), manakala kanak-kanak dengan harga RM75 (bersih) manakala harga biasa dewasa ialah RM188 (bersih) dan kanak-kanak (6 tahun ke 12 tahun | Warga Emas berusia 65 tahun keatas) RM95 bersih.

Untuk tempahan atau maklumat lanjut, hubungi tempahan restoran Style-All-Day-Dining melalui:

  • WhatsApp atau hubungi talian +6012 751 6992 
  • WhatsApp antara 9 pagi dan 5 petang di talian +6017 613 7423
  • Talian terus Style All-Day-Dining: +603 2168 1770.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *