Home » DAIA Hijab All Day Freshness penyelesaian inovatif kawal bau peluh

DAIA Hijab All Day Freshness penyelesaian inovatif kawal bau peluh

FENOMENA cuaca di Malaysia yang panas dan lembap, serta gelombang haba yang dialami di seluruh negara ketika ini menyebabkan kita berpeluh, tidak kira lelaki, wanita, atau kanak-kanak.

Dengan suhu mencecah 35°C di sesetengah kawasan di Malaysia, pemakaian hijab menjadi agak mencabar.

Memandangkan pemakaian hijab melibatkan penutupan aurat sepanjang hari, terutamanya kepala, ia meningkatkan tahap kelembapan rambut, yang kemudiannya menyebabkan hijab dipenuhi dengan kesan peluh.

Selain itu, peluh turut mengeluarkan bau yang kurang menyenangkan dan membuatkan pemakai hijab berasa tidak selesa, resah gelisah, sehingga menjejaskan keyakinan diri mereka.

Sebagai bukti komitmennya terhadap inovasi dan bagi memenuhi keperluan pengguna Malaysia yang sentiasa berevolusi, Daia, jenama pencuci pakaian memperkenalkan Daia Hijab All Day Freshness.

Produk ini merupakan satu penyelesaian inovatif yang menghapuskan semua bau termasuk bau peluh ketika dicuci dan meneutralkan bau ketika dipakai, memberikan kesegaran sepanjang hari.

Pengarah Negara Gentle Supreme Sdn Bhd, Effendi Loong dan Duta Jenama rangkaian produk Daia, Lisa Surihani.

Jurucakap Gentle Supreme Sdn Bhd, Eliza Yanti berkata, cuaca panas di Malaysia menyukarkan pemakaian hijab malah apabila kita berpeluh, bakteria daripada peluh akan terperangkap pada pakaian dan menyebabkan bau busuk.

Justeru katanya, Daia Hijab All Day Freshness yang dirumus dengan formulasi terkini, memberikan Kawalan Bau Peluh berprestasi tinggi diperkenalkan yang dapat menghilangkan semua bau ketika dicuci dan meneutralkan bau ketika dipakai, menjadikan pakaian lebih bersih dan kekal segar sepanjang hari.

Harumannya yang segar dan kekal lama membantu mencegah bau yang tidak menyenangkan, supaya anda dapat kekal aktif dan segar sepanjang hari.

“Sebagai jenama terkemuka di kalangan jenama pencuci pakaian premium berstandard tertinggi, kami komited untuk sentiasa memberi penyelesaian berinovasi yang memenuhi keperluan pengguna,” katanya pada majlis pelancaran Daia Hijab All Day Freshness di Alamanda Putrajaya, baru-baru ini.

Daia Hijab All Day Freshness baharu dilancarkan di Malaysia oleh artis terkenal tempatan, Lisa Surihani yang juga Duta Jenama rangkaian produk Daia.

Daia Hijab All Day Freshness dengan formula terkini dengan Teknologi Smart Ion™ dan Kawalan Bau Peluh yang memberikan prestasi standard tertinggi cucian kerana ia mampu membasmi 99.9% bakteria, menanggalkan kotoran degil, dan menghapuskan semua bau peluh ketika dicuci serta meneutralkan bau ketika dipakai, menjadikan pakaian bersih dan kekal segar sepanjang hari.

Ia boleh didapati dalam bentuk serbuk dan cecair; yang mana kedua-duanya lembut di tangan dan sesuai untuk pengeringan dalam rumah.

Cecair Pencuci Pakaian Daia Smart Hijab All Day Freshness dijual pada harga pasaran yang disyorkan RM26.90 untuk sebotol 3.8kg, manakala pek isian semula 1.7kg dijual pada harga RM11.90.

Serbuk Pencuci Pakaian Daia Hijab All DayFreshness dijual pada harga pasaran yang disyorkan RM5.95, RM15.90 dan RM25.50 masing-masing untuk 750g, 2.3kg dan 3.8kg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *