Home » Anugerah Francais Genius Aulad 2024 iktiraf francaisi cemerlang

Anugerah Francais Genius Aulad 2024 iktiraf francaisi cemerlang

francais

GENIUS Aulad, peneraju dalam bidang pendidikan awal kanak-kanak telah mengiktiraf dan meraikan pencapaian cemerlang rakan kongsi francaisnya melalui Anugerah Francais Genius Aulad 2024.

Anugerah itu juga sebagai platform untuk menghargai kecemerlangan dalam pendidikan awal kanak-kanak dan untuk mengiktiraf dedikasi dan komitmen francaisi untuk menyampaikan perkhidmatan pendidikan berkualiti.

Pengasas Genius Aulad, Zaliza Alias berkata, anugerah tersebut menandakan peristiwa penting untuk Genius Aulad, mencerminkan pertumbuhan dan kejayaan rangkaian francais yang luar biasa khususnya dalam menyumbang kepada kejayaan dan pertumbuhan jenama itu.

“Anugerah Francais Genius Aulad 2024 adalah bukti dedikasi dan kerja keras rakan kongsi francais kami. Kami berbangga dengan sumbangan mereka dan berharap untuk mencapai kejayaan yang lebih besar bersama-sama.

Pengasas Genius Aulad, Zaliza Alias.

“Dengan semangat dan komitmen rakan kongsi francais dan seluruh keluarga Genius Aulad, ia akan dapat mengukuhkan misi organisasi untuk menyediakan pendidikan berkualiti dan mewujudkan impak positif kepada kanak-kanak,” katanya pada Anugerah Francais Genius Aulad 2024 di Cyberview Resort & Spa, Cyberjaya baru-baru ini.

Mengimbas kembali perjalanan Genius Aulad, Zaliza turut melahirkan rasa syukur dan bangga dengan pencapaian rangkaian francais itu. 

Beliau turut menekankan komitmen organisasi untuk menyediakan pendidikan berkualiti dan memupuk minda muda untuk mencapai potensi penuh mereka. 

Dari permulaannya yang sederhana hingga menjadi pemain terkemuka dalam sektor pendidikan awal kanak-kanak, Genius Aulad telah mencapai pencapaian yang luar biasa selama ini. 

Dengan rangkaian 82 cawangan di dalam dan di luar negara, memenuhi keperluan lebih 80,000 pelajar, Genius Aulad telah memantapkan dirinya sebagai peneraju dalam bidang tersebut.

Genius Aulad telah mendapat pengiktirafan dan pengiktirafan yang meluas atas komitmen yang tidak berbelah bahagi terhadap kecemerlangan dalam pendidikan awal kanak-kanak. 

Antara anugerah yang diterima iaitu Anugerah Kepimpinan Perniagaan Global untuk Kecemerlangan Pendidikan Prasekolah, Anugerah Perusahaan Asia Pasifik (APEA) dalam Kategori Kecemerlangan Korporat untuk Pendidikan & Latihan, dan Anugerah Jenama Terbaik Halal Dunia Jenama Laureate dalam kategori Kepimpinan Perniagaan & Komuniti.

Penghargaan berprestij ini menjadi bukti kepada dedikasi dan impak penting Genius Aulad dalam sektor pendidikan. Selain itu, organisasi ini telah diberi penghormatan dengan Anugerah Pilihan Ibu sebagai prasekolah Islam terbaik, mengukuhkan lagi reputasinya sebagai peneraju dalam menyediakan pendidikan prasekolah Islam yang berkualiti.

Sementara itu, Ketua Bahagian Pembangunan Francais, Perbadanan Nasional Berhad (PERNAS) Mazlan Ibrahim  menekankan kepentingan anugerah francais dalam mengiktiraf usaha dan sumbangan rakan kongsi francais. 

Beliau memuji Genius Aulad atas komitmennya terhadap kecemerlangan dan menyatakan keyakinan terhadap usaha francais masa depan. 

“Sebagai wakil PERNAS, saya gembira melihat kejayaan Genius Aulad dalam industri francais. Kerajaan, khususnya PERNAS, menyokong penuh inisiatif seperti Genius Aulad, dan kami berharap pencapaian mereka menjadi motivasi kepada francais lain untuk mengikutinya,” katanya.

Dalam pada itu, Zaliza berkata pada masa akan datang, Genius Aulad menyasarkan untuk mengembangkan rangkaian francaisnya ke seluruh negara, dengan tumpuan khusus di wilayah Pantai Timur. 

“Rancangan juga sedang dijalankan untuk meneroka peluang pengembangan antarabangsa di Indonesia dan rantau Timur Tengah,” katanya.

Dalam usaha untuk menjadikan pendidikan awal kanak-kanak dapat diakses dengan mudah, Genius Aulad turut menawarkan peluang pemilikan francais mampu milik dengan  yuran francais hanya pada RM50,000.

Untuk maklumat lanjut peluang francais mampu milik dan faedah menjadi sebahagian daripada keluarga Genius Aulad, sila layari www.geniusaulad.edu.my atau hubungi business@geniusaulad.com.my.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *