Home » AZ Pemurah lancar koleksi tudung Gempak Raya bertemakan menu tradisi Aidilfitri

AZ Pemurah lancar koleksi tudung Gempak Raya bertemakan menu tradisi Aidilfitri

Laksa, lontong dan ketupat pun ada!

DOA AZ, jenama yang dihasilkan oleh pempengaruh Tiktok dan Instagram, AZ pemurah mengimbangi idealogi serta pemintaan fesyen masa kini telah melancarkan koleksi tudung terbaru, Gempak Raya. 

Minat pengasas yang mendalam dalam bidang fesyen telah menjadi dorongan utama dalam penjanaan setiap rekaan tudung. 

Kerjasama AZ Pemurah dengan perancang fesyen berjaya sebelum ini telah menghasilkan lebih daripada 181 rekaan, membentuk 18 koleksi pertama Doa AZ. 

Pengasas bersama AZ Pemurah.

Koleksi terbaru yang dilancarkan terdiri dari 20 rekaan menawan ini dihasilkan dari material premium cotton voile yang eksklusif, sekaligus menawarkan kemasan laser cut yang berbeza bagi setiap edisi. 

Tudung bawal segi empat tepat (square) dengan corak yang menarik dan trendy ini juga sesuai dikenakan dengan apa saja gaya memastikan semua pemakai “Beraya Bak Dewi” Aidilfitri nanti. 

Selesa, mudah digosok malah senang dibentuk mengikut citarasa, setiap satu design berukuran 115cm x 115cm bertemakan menu-menu tradisi yang kebiasaanya dihidang pada Aidilfitri nanti, antaranya dendeng, laksa,satay, rending, nasi impit, pulut kuning, ketupat, bihun sup, lontong dan banyak lagi. 

Sejajar dengan aspirasi ini, AZ Pemurah mengambil pendekatan serius untuk memperluaskan empayar perniagaannya dengan penghasilan produk tudung di bawah jenama DOA AZ. 

Jelas pengasas jenama itu, tujuan utama Doa AZ ditubuhkan bagi membantu golongan yang memerlukan di samping memberi sumbangan signifikan kepada masyarakat melalui inisiatif kebajikan yang berkekalan.

“Bersesuai dengan slogan kami, Doa AZ Perjuangan Untuk Semua, kami  juga menerapkan kepada semua membeli dengan amalan membeli sambil bersedekah”.

“30% daripada hasil keuntungan Doa AZ akan diagihkan bagi membantu lebih ramai individu yang memerlukan di luar sana,” katanya.

Setiap satu dari koleksi ini dijual pada harga mampu milik, hanya RM29 untuk Semenanjung Malaysia, dan RM31 untuk Sabah & Sarawak. 

Koleksi ini kini boleh dimiliki menerusi reseller Doa AZ yang berdaftar. 

Identiti kekal rahsia

AZ Pemurah, diasaskan anak kelahiran Pulau Pinang bersama suami sebagai penaung. Identiti AZ Pemurah mula viral di platform Tiktok dan Instagram sejak awal tahun 2023, dan dalam tempoh kurang dari setahun, beliau memperoleh lebih daripada 1.7 juta pengikut.

Kejayaan ini disokong oleh video-video beliau yang menyentuh hati, memaparkan semangat berkongsi rezeki kepada golongan yang memerlukan tanpa menunjukkan wajah beliau di media sosial. 

Bagi AZ Pemurah, memelihara rahsia identiti peribadi adalah keutamaan. Yang penting, niat murni beliau adalah untuk memberi pertolongan kepada golongan yang memerlukan, tanpa mengira aspek bangsa atau agama. 

BACA JUGA:

One thought on “AZ Pemurah lancar koleksi tudung Gempak Raya bertemakan menu tradisi Aidilfitri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *