Home » Cha Eun-woo rasmi kedai Skechers terbaru di The Exchange TRX

Cha Eun-woo rasmi kedai Skechers terbaru di The Exchange TRX

Bintang sensasi K-Pop yang juga duta Skechers, Cha Eun-woo terbang ke Kuala Lumpur untuk melancarkan stor ke-99 di Malaysia yang terletak di The Exchange TRX.

Skechers jenama kasut dan gaya hidup global, baru-baru ini secara rasmi membuka kedai pengalaman jenama pertamanya di Malaysia dengan menampilkan bintang K-pop Korea Selatan, Cha Eun-woo, dalam satu malam yang tidak dapat dilupakan bagi peminat aktor itu dan peminat fesyen khususnya.

cha eun-woo

Sambutan gilang gemilang di lokasi Skechers yang baru itu memberi peluang kepada pengunjung termasuk rakan niaga dan rakan perniagaan Skechers serta pengamal media, untuk meneroka kedai yang baru dibuka dan mencuba koleksi kasut dan pakaian terkini dan inovatif jenama tersebut.

Pengarah Urusan, Skechers Asia Tenggara Zann Lee berkata, bintang sensasi K-Pop yang juga duta Skechers, Cha Eun-woo antara selebriti Korea Selatan yang paling popular di seluruh dunia.

Pengarah Urusan, Skechers Asia Tenggara Zann Lee.

“Beliau tiba di Kuala Lumpur secara eksklusif untuk melancarkan dan menyaksikan sendiri stor terbaharu ini bagi meneroka dan mengeksplorasi di seluruh bahagian stor.

“Lebih menarik, stor ini turut mempunyai bahagian Skechers DIY serta zon larian penuh revolusi untuk pengunjung,” katanya.

Jelasnya, ia bukti komitmen Skechers yang mementingkan keselesaan serta gaya dan sekaligus kehadiran duta terhormat Cha Eun-woo menguatkan lagi kepentingan momen yang bersejarah berkenaan.

Pembukaan rasmi kedai pengalaman jenama pertama Skechers itu juga adalah stor yang ke-99 di Malaysia. Capaian ini bukan sahaja satu langkah ke hadapan bagi Skechers di Malaysia tetapi juga di Asia Tenggara.

Kedai pengalaman jenama ini memecah rekod memperkenalkan satu zon larian revolusioner yang diperkenalkan untuk pertama kalinya di lokasi Skechers di Malaysia.

Dengan treadmill canggih dan analisis larian langkah peribadi, ia menjamin pengalaman Skechers yang belum pernah ada sebelum ini, di mana pelari boleh mencari kasut yang sempurna untuk disepadankan dengan langkah unik mereka.

Lawatan peribadi Cha Eun-woo

Selepas upacara memotong reben, Cha Eun-woo mengambil bahagian dalam lawatan kedai bersama pasukan Pengurusan Skechers.

Semasa sesi informatif ini, beliau dibawa melihat pelbagai bahagian kedai, termasuk sudut Skechers DIY.

Lawatan peribadi ini memberikan pandangan langsung kepada pelbagai tawaran dan ciri-ciri inovatif dalam kedai, yang memperkuatkan komitmen untuk menyampaikan pengalaman membeli-belah yang luar biasa dan unik bagi peminat Skechers.

Cha Eun-woo berkata, Skechers bukan sahaja satu jenama baginya, tetapi gaya hidup, dengan menyelaraskan keselesaan dan gaya secara lancar.

skechers

Beliau yang menggayakan koleksi pakaian gaya hidup terkini Skechers dan kasut fesyen Skechers Tres – Air UNO menjelaskan bahawa keselesaan adalah sangat penting baginya.

“Secara peribadi, saya lebih suka gaya yang kemas dan selesa, jadi saya sering memilih Skechers untuk gaya saya,” katanya.

Disambut meriah peminat

Malam kemuncak acara itu adalah sesi bertemu dengan Cha Eun-woo, di Central Exchange yang menggamit ratusan peminat untuk menyaksikan idola mereka dengan lebih dekat, disusuli pertunjukan fesyen.

Kumpulan tarian Malaysia, Zeppo Youngsterz, turut meningkatkan tenaga dengan koreografi yang memukau penonton. Gerakan bertenaga dan langkah kaki yang dinamik memberi penyuntikan tenaga kepada orang ramai, meninggalkan semua orang terasa bersemangat dan segar bugar.

Dari gaya fesyen hingga produk gaya hidup dan kasut prestasi untuk peminat sukan, tawaran Skechers diperkukuh dengan inovasi keselesaan tersendiri termasuk Teknologi Skechers Hands Free Slip-ins®, Teknologi Skec hers Arch Fit®, Teknologi Skechers Max Cushioning®, Teknologi Skechers Hyper Burst Pro™, Skechers Air-Cooled® Memory Foam, Teknologi Skechers Relaxed Fit®, dan Teknologi Skechers Performance FitKnit®.

Kedai Skechers baru di The Exchange TRX, Kuala Lumpur, adalah bukti kepada komitmen jenama untuk menyediakan pengalaman membeli-belah yang tiada tandingannya kepada pelanggan.

Terokai produk gaya hidup yang paling trendy, sambutlah komitmen kepada keselesaan, dan menjadi sebahagian daripada keluarga Skechers. Lawati kedai ini sekarang di L2.57.0 & L2.58.0 di Aras 2.

Untuk maklumat lanjut mengenai jenama itu layari laman web skechers.com.my, atau menerusi sosial media  @skechersmalaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *