Home » Eco-Shop rai ulang tahun ke-20 dengan kempen Syokpping Gila-gila dengan Satu Harga

Eco-Shop rai ulang tahun ke-20 dengan kempen Syokpping Gila-gila dengan Satu Harga

ECO-Shop Malaysia telah melancarkan kempen “SYOKPPING GILA-GILA” Dengan Satu Harga bersempena dengan sambutan Ulang Tahun ke-20 Eco-Shop baru-baru ini.

Pelbagai produk inovatif dan menarik di bawah jenama sendiri (home brands) diperkenalkan untuk memenuhi keperluan rakyat Malaysia pada harga yang tetap.

Untuk memupuk rasa cinta pada jenama Eco-Shop di hati rakyat Malaysia, akan berlangsung pameran dan aktiviti Eco-Shop “SYOKPPING GILA-GILA” dari 1 hingga 31 Julai 2023 di LRT Masjid Jamek.

Ia merangkumi beberapa siri acara dan aktiviti yang menarik bertujuan mengetengahkan beberapa produk di bawah jenama Eco- Shop seperti Kreati, Delicies, Excue, Ganso dan Mama.

Terdapat lebih 10,000 pilihan produk yang ditawarkan oleh Eco-Shop merangkumi pelbagai segmen termasuk keperluan rumah, makanan, minuman, alat tulis, peralatan memasak, mainan serta makanan kucing.

Dengan lebih daripada 240 cawangan, pelanggan tidak perlu ke kedai lain kerana semuanya ada di bawah satu bumbung, pada satu harga tetap yang berpatutan.


Ketua Pegawai Operasi Eco-Shop, Jessica Ng turut memperkenalkan Eco-App dimana pelanggan boleh mengumpul mata ganjaran dengan setiap pembelian di Eco-Shop.

Katanya, pelanggan yang mendaftar akan menerima 500 mata ganjaran serta-merta, menikmati pelbagai faedah serta kemas kini terkini.

“Eco-App merupakan salah satu daripada 10 aplikasi beli belah yang popular di Malaysia, dengan keahlian semasa sebanyak 800 ribu ahli.

“Dua dekad yang lalu, Eco-shop memulakan perjalanan untuk memperjuangkan jenama harian untuk setiap isi rumah di Malaysia, dan hari ini, Eco-shop dengan bangganya meraikan Ulang Tahunnya yang ke-20.

“Kempen “SYOKPPING GILA-GILA” dengan Satu Harga mencerminkan komitmen berterusan Eco-shop dan rasa terima kasih kami kepada masyarakat atas sokongan tidak pernah putus terhadap jenama ini,” katanya.

Tambahnya, Eco-Shop akan berusaha untuk berkembang dengan mengekalkan harga semasa dan sebolehnya tidak menaikkan harga jualan walaupun berdepan dengan kenaikan harga komoditi global, supaya rakyat Malaysia mampu membeli pelbagai barangan pada harga mampu milik iaitu RM2.40.

Misi utama Eco-Shop adalah untuk menyediakan barangan rumah pada harga yang paling berpatutan supaya semua rakyat Malaysia mampu untuk membelinya.

Untuk menambah keterujaan, peraduan Eco-Shop “SYOKPPING GILA-GILA” menawarkan sehingga RM100,000 nilai Eco-Coins untuk pemenang menebus hadiah pilihan mereka daripada kereta serba baharu kepada hadiah lain seperti Pakej Umrah untuk keluarga, percutian, komputer riba, jam tangan pintar dan banyak lagi.

Kempen ini menjanjikan acara yang menyeronokkan dan tidak dapat dilupakan kerana Eco-Shop Malaysia terus mengorak langkah dalam berkhidmat kepada masyarakat dan menyediakan persekitaran mesra keluarga kepada pelanggan sejak dua dekad yang lalu.

Untuk maklumat lanjut berkenaan dengan Kempen Eco-Shop dan “SYOKPPING GILA- GILA” dengan Satu Harga, layari:
https://welcome.eco-shop.com.my atau
https://sites.google.com/eco-shop.com.my/syokpping-gila-gila-tnc/home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *