Home » Kempen Neo Raya 2024 Isetan KLCC tampil lebih 25 jenama fesyen

Kempen Neo Raya 2024 Isetan KLCC tampil lebih 25 jenama fesyen

neo raya

SEIRING dengan detik perayaan Aidilfitri yang bakal tiba, Isetan KLCC mempersembahkan Neo Raya 2024, sebuah koleksi kompilasi fesyen dan gaya hidup yang bersimfonikan tradisi dalam sentuhan serba baharu dan moden.

Bukan sekadar kempen, Neo Raya ialah satu revolusi fesyen yang mengangkat naratif kesegaran dan gaya yang berfikiran ke hadapan, berbanding dengan kempen tahun lalu yang bermotifkan flora. 

Neo Raya merupakan sebuah lembaran fesyen baharu yang disulam dengan inovasi namun masih berteraskan bebenang tradisi. 

Untuk tahun 2024, terdapat lebih daripada 25 koleksi Hari Raya yang diketengahkan oleh rangkaian jenama hebat tempatan. 

Bermula 1 Mac sehingga 14 April, bersedialah untuk terpesona dengan koleksi yang mampu mendefinisikan semula fesyen perayaan.

Kempen ini diserikan oleh barisan jenama-jenama terkenal yang berkembang seiring dengan keutuhan Isetan KLCC, termasuklah Naelofar, Ameera Zaini, Mimpi Kita, Larney, Rico Rinaldi, Variante, Tuan by Tengku Kery, NAWY, Petit Moi, Umbi Kids dan banyak lagi. 

Setiap jenama unggul ini mengetengahkan koleksi Raya terkini dan eksklusif untuk wanita, jejaka dan tidak ketinggalan juga untuk si kecil.

Memandangkan permintaan terhadap pilihan baju Raya istimewa kekal tinggi saban tahun, Bahagian Jualan Pakaian Wanita Isetan KLCC secara eksklusif membawa kembali jenama-jenama tamu yang sering menjadi kesukaan para pelanggan semasa kempen Raya berlangsung. 

Antara jenama terbaik yang kembali memeriahkan kempen Neo Raya ialah PETRA, Fuzana Mokhtaza, KREE, Putih, Cakenis, Amber, NADA, Kissah, Eloque, Thea KL dan pelbagai lagi.

Pengurus Besar merangkap Pengarah Jualan dan Barang Dagangan Isetan KLCC, Kenishiro Asako berkata, misi utama pihaknya adalah untuk mengangkat Bahagian Jualan Pakaian Wanita Isetan KLCC sebagai satu hub fesyen yang unggul melalui pilihan gaya yang pelbagai.

Pengurus Besar merangkap Pengarah Jualan dan Barang Dagangan Isetan KLCC, Kenishiro Asako.

“Ia sekaligus memberi satu definisi baharu kepada destinasi membeli-belah. Kempen Neo Raya 2024 merayakan warisan lampau yang diberi sentuhan kontemporari bagi memastikan setiap busana mencipta memori Raya yang terindah,” katanya pada majlis pertunjukan fesyen Neo Raya 2024 di KLCC baru-baru ini.

Selaku peneraju utama Isetan KLCC, Asako turut berharap agar padanan fesyen dan gastronomi serta tumpuan jenama tempatan terbaik sepanjang kempen Neo Raya berlangsung mampu menjadikan Isetan KLCC sebagai destinasi membeli-belah utama untuk seisi keluarga.

Tahun ini, Isetan KLCC meneruskan kempen digital melalui media sosial dengan menampilkan enam ikon fesyen dan gaya hidup terkenal iaitu Izzue Islam, Dr. Say Shazril, Qalisha Ray, Fatin Noraisyah, Akhmal Hizzat dan Erin Adlina. 

Para pempengaruh ini bakal memberikan impak yang dinamik dalam menjayakan kempen Neo Raya ini.

Peluang memang baucar bernilai lebih RM1,000

Dirancang secara khusus untuk kempen tahun ini, para pengikut platform Instagram Isetan KLCC berpeluang untuk turut serta di dalam pertandingan tag dan menang Pertandingan Pengalaman Membeli-belah #NeoRaya bersama Izzue Islam di Isetan KLCC. 

Empat pemenang bertuah akan memenangi baucar membeli-belah bernilai lebih dari RM1000 untuk menyambut Neo Raya bersama Isetan Kuala Lumpur 2024.

Terdapat lebih banyak acara promosi menarik menanti pelanggan Isetan KLCC semasa kempen ini berlangsung. 

Antaranya ialah Majlis Berbuka Puasa (Iftar) di The Oriental Park, Isetan KLCC untuk 20 pelanggan Isetan KLCC dengan nilai pembelian tertinggi serta Peraduan Beli & Menang di mana pelanggan berpeluang memenangi SMEG Toaster bernilai RM1500 dengan pembelian minimum RM500 dan ke atas di Bahagian Jualan Pakaian Wanita. 

Selain itu, pelanggan yang membelanjakan minimum RM800 secara keseluruhan pada hari yang sama akan menerima beg tote edisi terhad Isetan X Mimpi Kita sambil mereka juga boleh menebus sampul duit raya edisi khas Neo Raya. 

Semua promosi ini berlangsung dari 1 Mac sehingga 31 Mac 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *