Home » Kolaborasi Mayang x Julia Farhana Marin tingkat kesedaran mental

Kolaborasi Mayang x Julia Farhana Marin tingkat kesedaran mental

mayang

Dalam usaha meningkatkan kesedaran masyarakat terhadap kesihatan mental, jenama fesyen Mayang tampil menyokong Pertubuhan Kesihatan Mental Malaysia (MMHA) menerusi pelancaran Mayang x Julia Farhana Marin.

Mayang, jenama fesyen yang menggabungkan gaya, eksklusiviti namun mampu milik ini diasaskan oleh Aina Natasya Norzaim sejak 2021 kerana kecintaannya terhadap fesyen dan keinginan untuk menjadikannya mudah diakses oleh semua orang.

Koleksi terbaru jenama itu yang menampilkan pelakon Julia Farhana Marin bagi mencipta kerjasama yang hebat selain wajah kempen jenama berkenaan.

Julia Farhana Marin

Kolaborasi itu menampilkan siri Iris iaitu koleksi fabrik bercetak khusus, menampilkan logo baharu Mayang yang dicetak ke dalam setiap rekaan.

Rekaan yang versatil membolehkan anda memilih antara selendang atau tudung empat segi, sesuai untuk wanita berhijab atau tidak.

Ia boleh dipakai sendiri atau sebagai kombo, memberikan anda kebebasan untuk mencipta gaya peribadi anda sendiri. Koleksi tersedia dalam free size (muat sehingga XL).

Selain itu, reputasi Julia untuk advokasi terbukanya terhadap kesihatan mental dan usaha untuk memecahkan stigma yang menyelubunginya menjadikannya rakan kongsi yang tepat untuk inisiatif ini.

Aina Natasya berkata, keputusan jenama itu untuk memilih fesyen bagi menyokong MMHA adalah mudah namun memberi kesan.

“Fesyen mempunyai keupayaan unik untuk menaikkan semangat dan meningkatkan keyakinan, menjadikannya jalan yang ideal untuk membuat perubahan positif.

“Sebahagian daripada hasil usaha Mayang akan didedikasikan untuk menyokong inisiatif MMHA bagi membantu mereka yang memerlukannya,” katanya ketika ditemui pada majlis pelancaran koleksi Mayang x Julia Farhana Marin di Starhill Gallery, semalam.

kempen enam bulan akan datang menjanjikan satu siri aktiviti dan acara menarik yang bertujuan memupuk kesedaran tentang kesihatan mental, memecahkan stigma berkaitan kesihatan mental.

Daripada pameran fesyen kepada diskusi, bengkel dan banyak lagi, kerjasama ini bertujuan membuka dialog dan mempromosikan kesihatan mental sebagai subjek penting bagi komuniti kita.

Usaha ini juga telah menarik CocoDry untuk mengambil bahagian, dengan bukan sahaja menyokong inisiatif ini tetapi juga mendedikasikan sebahagian daripada hasil mereka daripada perkhidmatan yang disediakan oleh Mayang untuk menyokong kempen berkenaan.

Ikuti Mayang di media sosial @mayangbyanntsya dan jadi sebahagian daripada perubahan menggunakan hashtag #EmpoweringMindsElevatingSouls #MayangxJuliaFarhanaMarin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *