Home » Anothersole, Sanrio perkenal koleksi Forever Hello Kitty, gamit nostalgia peminat 

Anothersole, Sanrio perkenal koleksi Forever Hello Kitty, gamit nostalgia peminat 

anothersole

ANOTHERSOLE, jenama kasut dan aksesori terkenal baru-baru ini telah melancarkan koleksi Forever Hello Kitty menampilkan Hello Kitty, satu ikon Sanrio yang tidak asing lagi di seluruh dunia.

Koleksi Forever Hello Kitty menyuntik nafas baharu kepada produk-produk utama anothersole, seperti kasut sukan 247 yang popular, kasut ‘flat’ Anytime, sandal, dan Beg Mini ANEW yang bergaya.

Semua produk ini diterapkan unsur Hello Kitty, termasuk reben ikoniknya, serta menggunakan warna seperti krim, merah jambu pastel dan merah terang yang mewakili watak comel itu. 

Namun, paling mencuri perhatian ialah kasut ‘flat’ Anytime yang menampilkan tali kasut satin dan ilustrasi Hello Kitty yang sedang mengintip bagi menyerlahkan ikon yang memikat hati itu.

Kolaborasi unik itu menyatukan satu ikon klasik dengan fesyen kontemporari, direka khas untuk mereka yang tercari-cari fesyen yang sesuai untuk orang dewasa, berfokuskan keselesaan, dan bertemakan Hello Kitty.

Pengasas anothersole, Benny Chee berkata, koleksi itu adalah  untuk menghargai peminat Hello Kitty, yang membesar dengan watak kegemaran itu yang mempunyai tempat istimewa dalam hati mereka. 

Kami berbesar hati menjadi pemegang lesen untuk Hello Kitty buat julung kalinya di bawah jenama anothersole, serta melancarkan kempen ikonik ini bagi meraikan kerjasama pertama antara jenama kami dengan Sanrio – Benny Chee

Setiap produk bukan hanya direka dengan teliti untuk menonjolkan watak Hello Kitty, tetapi juga mengekalkan unsur klasik dan keselesaan, dan sesuai untuk penggayaan harian. 

Malah, kedai anothersole akan diserikan dengan hiasan yang bertemakan Hello Kitty, seperti stiker dan grafik lantai Hello Kitty yang menakjubkan serta mesej ‘Forever Hello Kitty’.

Selain itu, pelanggan yang mengunjungi kedai anothersole sepanjang tempoh pelancaran bermula dari 24 Januari akan dapat menikmati pengalaman membeli-belah yang imersif. 

Susulan pelancaran kedai fizikal di Malaysia pada penghujung 2023 di Seibu TRX, pusat membeli-belah mewah Jepun, koleksi eksklusif ini melambangkan satu lagi pencapaian penting buat anothersole. 

Untuk maklumat lanjut atau mendapatkan koleksi ‘Forever Hello Kitty’, layari https://intl.anothersole.com/.

BACA JUGA:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *