Home » BloomThis x Mimpi Kita tampil koleksi Garden of Dream, rai jiwa kewanitaan 

BloomThis x Mimpi Kita tampil koleksi Garden of Dream, rai jiwa kewanitaan 

mimpi kita

KUALA LUMPUR – BloomThis, platform jualan cenderahati secara on-demand yang membekalkan cenderahati dan jambangan bunga buatan tangan, makanan gourmet, tumbuhan hidup serta hadiah unik dari seluruh dunia, mengumumkan kolaborasi yang dinanti-nantikan bersama jenama fesyen sopan kontemporari, Mimpikita.

Koleksi BloomThis x Mimpikita Garden of Dreams dilancarkan baru-baru ini bagi meraikan semangat persaudaraan kaum hawa dan ikatan unik yang menghubungkan wanita daripada pelbagai lapisan hidup.

Kolaborasi ini menggandingkan bunga-bungaan pilihan tangan premium dengan kotak cenderahati menakjubkan dengan corak rekaan Mimpikita. 

Gubahan ini menzahirkan kekuatan, keanggunan dan jiwa setiap wanita, yang mengangkat keperibadian tiga adik beradik perempuan pemilik Mimpikita, pengasas bersama BloomThis, Penny Choo, serta jalinan ikatan persaudaraan dalam diri setiap wanita. 

Koleksi ini menampilkan lapan produk berbeza dengan empat gubahan unik, dipersembahkan dalam ‘hatbox’ heksagon yang sinonim dengan BloomThis serta BloomBag yang inovatif. 

Setiap gubahan mencerminkan kualiti dan rekaan indah BloomThis serta Mimpikita yang dikenali ramai. Setiap pembelian daripada koleksi ini disertakan kad hadiah percuma Mimpikita bernilai RM50, kad dan gambar yang diperibadikan, serta penghantaran percuma pada hari sama yang menjadi daya penarik jualan BloomThis sejak sekian lama.

Daya tarikan utama koleksi BloomThis x Mimpikita Garden of Dreams ialah kotak rekaan Mimpikita yang anggun dengan corak-corak ikonik Mimpikita. 

Kotak cenderamata edisi terhad ini, dalam bentuk kotak topi heksagon unik BloomThis, mewakili keunikan dan inovasi kolaborasi dua jenama ini.

Pengarah Urusan BloomThis Penny Choo berkata, pihaknya amat teruja memperkenalkan kolaborasi ini kepada pelanggan memandangkan ia meraikan persaudaraan sesama golongan wanita yang melangkaui tradisi, merangkumi kepelbagaian dan kekuatan wanita di mana-mana sahaja mereka berada.

“Ia juga menandakan kesungguhan jenama kami untuk mencipta reka bentuk dan kualiti yang luar biasa. 

“Setiap gubahan dalam koleksi ini dikarang oleh penggubah bunga BloomThis, memastikan setiap jambangan ialah karya seni yang indah ditatap mata. 

“Gabungan bunga premium dan kotak rekaan yang menakjubkan dari Mimpikita ialah refleksi sebenar keindahan dan kewanitaan, dan kami tidak sabar untuk berkongsi koleksi ini dengan dunia,” katanya dalam satu kenyataan.

Kolaborasi antara BloomThis dan Mimpikita ini menampilkan koleksi yang bukan sahaja indah secara visual tetapi juga kaya dari segi emosi dalam meraikan ikatan utuh kewanitaan.

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan koleksi BloomThis x Mimpikita Garden of Dreams yang boleh dibeli bermula 9 November 2023 di laman web BloomThis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *