Home » Hasbro Malaysia lancar koleksi mainan aksi Transformers: Rise of the Beasts

Hasbro Malaysia lancar koleksi mainan aksi Transformers: Rise of the Beasts

Transformers

BAGI peminat filem francais berdasarkan mainan Hasbro iaitu Transformers, filem terbaru yang bakal ditayangkan 8 Jun ini iaitu Transformers: Rise of the Beasts pasti mengundang perasaan teruja mereka.

Sudah pasti, setiap kali francais ini menerbitkan filem terbaru ia akan diikuti dengan pengeluaran mainan karakter dalam filem ini.

Syarikat mainan dan hiburan terkemuka, Hasbro Malaysia baru-baru ini melancarkan koleksi terbaharu karakter Transformers, yang diilhamkan oleh filem blockbuster itu.

Kembali selepas lima tahun, Transformers: Rise of the Beasts membawa penonton pada latar masa awal konflik bumi antara Autobots dan Decepticons pada tahun 90an.

Filem itu juga memperkenalkan karakter baru Transformers, the Maximals iaitu robot alien yang dapat mengubah bentuknya menjadi haiwan.

Bertujuan untuk memenuhi keperluan peminat semua peringkat umur, koleksi mainan baharu ini menampilkan pelbagai sistem permainan yang membolehkan permainan yang menyeronokkan untuk semua.

Koleksi mainan berasaskan filem ini bertujuan menyemarakkan imaginasi peminat semua peringkat umur.

Anda boleh membayangkan kemunculan watak utama seperti Optimus Prime, dan Bumblebee of the Autobots malah semua watak baharu siri ini termasuk Maximals Optimus Primal, Cheetor, Rhinox, dan Airazor serta Decepticons Skullcruncher dan Battletrap:

Beasts Battle Masters: Watak baru dalam filem ini pamer pertempuran epik menerusi watak yang kuat dan hebat.

Battle Changers: Alami kebolehan transformasi yang luar biasa dari mainan aksi ini yang berubah daripada mod kenderaan kepada mod robot dengan mudah.

Beast Weaponizer: Lengkapkan Transformers kegemaran anda dengan senjata dan aksesori yang menakjubkan, tingkatkan kekuatan dan keupayaan tempur mereka.

Beasts Combiner: Saksikan gabungan kombinasi Transformers yang mengagumkan untuk mencipta robot yang lebih besar dan lebih berkuasa.

Smash Changers: Mainan aksi ini bertukar daripada mod kenderaan kepada robot dengan daya dinamik.

Converting Mask: Topeng yang boleh bertukar kepada Autobot atau Decepticon.

Rangkaian mainan baharu ini berharga antara RM69.90 hingga RM199.90 dan pelanggan boleh mengunjungi mana-mana cawangan Toys R Us di seluruh negara atau menikmati diskaun dalam talian di  Shopee dan Lazada.

Menerusi pelancaran koleksi baru ini, Hasbro menyasarkan untuk memberi inspirasi kepada peminat untuk mencipta kenangan permainan yang berkekalan dan akan dikenang sepanjang hayat.

Selami dunia Transformers yang mendebarkan dan mulakan pengembaraan dengan rangkaian Beast Alliance, direka khas untuk kanak-kanak dan peminat Transformers.

Untuk maklumat lanjut mengenai Hasbro Malaysia dan koleksi mainan Transformers: Rise of the Beasts, sila layari saluran media sosial rasmi Hasbro Malaysia di www.instagram.com/hasbromalaysia/ atau www.facebook.com/HasbroMalaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *