Home » Rancangan realiti TV Diari Madammu papar kisah hidup pengasas Noir

Rancangan realiti TV Diari Madammu papar kisah hidup pengasas Noir

Noir

NAMANYA bukanlah asing di kalangan pencinta produk kecantikan Noir Health & Beauty (Noir) malah dikurniakan raut wajah jelita dan personaliti mempesona turut menjadi kelebihan wanita ini dalam mengembangkan jenamanya.

Eriyca Baiduri, usahawan kosmetik yang lebih mesra disapa Madammu telah memulakan perniagaannya sejak 2017 dan kini anak kelahiran Besut, Terengganu itu telah berjaya melahirkan seramai 20,000 ejen di bawah syarikatnya itu.

Siapa sangka Madammu yang pernah menyimpan cita-cita untuk menjadi seorang pembaca berita ini kini bergelar jutawan muda menerusi kejayaan produk kecantikan, penjagaan wajah dan kesihatan.

Antara produk Noir yang popular adalah Super Whitening Skin Peptides, Noir Skincare Crystal Set, Noir Pure White Mixed Berries dan macam-macam lagi.

Di atas kejayaan Madammu di dalam bidang perniagaan ini, beliau telah menjadi sumber inspirasi kepada ramai wanita yang ingin berjaya sepertinya.

Baru-baru ini, portal Majalah Nona di bawah naungan Nu Ideaktiv melancarkan sebuah rancangan siri televisyen berdurasi 30 minit yang bertajuk Diari Madammu.

Diari Madammu merupakan sebuah rancangan TV enam (6) episod yang akan bermula pada 3 Jun lalu, setiap Sabtu, jam 10 malam di saluran ASTRO RIA.

Astro sebagai penyiar rasmi rancangan ini bekerjasama dengan portal majalah Nona ingin memartabatkan wanita yang berjaya dan memberi inspirasi dengan menerbitkan rancangan Diari Madammu.

Dengan harapan ianya akan memberi impak yang besar dalam memperkasakan semangat wanita untuk keluar dari zon selesa dan melangkah dengan lebih berani bagi mencapai impian mereka.

Rancangan ini akan menampilkan perjalanan hidup dan sisipan inspirasi Madammu dalam menjalanani kehidupan sehariannya sebagai seorang isteri, ibu, dan sebagai seorang usahanita yang berjaya.

Diari Madammu ini juga turut memperlihatkan bagaimana Madammu memainkan peranannya di pejabat, di rumah, pertemuan dengan klien, dunia glamor, gaya hidup mewah serta perkahwinan.

Selain itu, rancangan ini turut memaparkan Madammu menangkis stigma netizen, menelusuri perkongsian kisah ibunya yang merupakan seorang bekas pesakit kanser, kesusahan zaman kecilnya sehinggalah membawa kepada kejayaannya bersama NOIR dan cintanya yang tidak pernah hilang pada Besut, Terengganu.

Menariknya penonton akan dapat melihat sendiri Madammu berkongsi perjalanan proses IVF bersama suaminya (TP Azri).

Penantian selama 8 tahun yang penuh dengan emosi dan air mata ini juga bakal dikongsikan bersama penonton.

Program siri TV realiti ini juga akan memperlihatkan sisi Madammu sebagai seorang wanita yang kuat, berkarisma dan mempunyai kualiti dalam kepimpinan.

Walaupun sibuk dan bergelut dengan semua ini, Madammu masih mengekalkan aura dan gaya hidupnya yang glamor dan classy.

Di sepanjang perjalanan program Diari Madammu ini juga akan memperlihatkan sisi lain beliau. Transisi 360 darjah yang berlaku dalam kehidupannya menerusi gambaran utama iaitu bagaimana penonton akan menyaksikan transisi perubahan dari segi emosi dan fizikal Madammu sepanjang proses kehamilan berisiko tinggi yang dilaluinya sepanjang program ini.

Dari permulaan proses awal IVF sehingga ke labour room bagi menyambut kelahiran baby A yang penuh keterujaan yang tak terduga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *