Home » IPC Shopping Centre rai ulang tahun ke-20, Tahun Baru Cina dengan Loong Ma-Jestic Garden

IPC Shopping Centre rai ulang tahun ke-20, Tahun Baru Cina dengan Loong Ma-Jestic Garden

Bagi meraikan ulang tahun  IPC Shopping Centre  yang ke-20, pengunjung akan disambut penuh meriah dengan nyalaan tanglung yang menghiasi gerbang pintu masuk serta dikelilingi oleh keindahan bunga-bunga sakura di sepanjang laluan mereka merentasi ‘Loong Ma-Jestic’ Garden di ruang legar utama di Aras G. 

Suasana ceria dan penuh warna ini bukan sahaja untuk memenuhi impian untuk kehidupan yang lebih sejahtera malah ia juga untuk meneruskan legasi pusat beli-belah itu, untuk meraikan perayaan dan kehidupan.    

Bermula sekarang sehingga 25 Februari, pengunjung diraikan secara gilang gemilang dengan pelancaran bengkel, hadiah, ganjaran, pertunjukan menarik dan aktiviti untuk seisi keluarga yang disediakan oleh pusat beli-belah tersebut.

Pengurus Besar IPC Shopping Centre Karyn Lim berkata, pusat beli-belah itu mencipta satu suasana yang benar-benar menyatukan elemen tradisional Cina dengan perayaan yang kontemporari. 

“Paparan visual kami membuktikan komitmen kami dalam meraikan kepelbagaian kebudayaan dan warisan, satu cara terbaik untuk mengangkat martabat tradisi perayaan ini. 

“Pelanggan boleh menikmati kemeriahan sambutan festival, melihat keindahan hiasan kontemporari, menyaksikan tarian hebat pertempuran antara singa dan naga yang akan dipersembahkan pada 10 dan 11 Februari di ruang legar utama,” katanya dalam kenyataan.

Pelanggan yang membeli boleh menebus pelbagai hadiah di kaunter Pertanyaan di Aras G. Antara hadiah menarik yang disediakan adalah:

  • Tebus dua (2) e-baucar Loong RM5 dengan belanja minimum RM200 dalam dua (2) resit.
  • Tebus satu (1) Set Ang Pau Loong Ma-Jestic dengan belanja minimum RM200 dalam dua (2) resit.
  • Tebus satu (1) Tikar Lunar Blossom dengan belanja minimum RM1,000 dalam tiga (3) resit untuk pelanggan biasa (RM800 untuk ahli IPC Tack Club)

Untuk menambahkan lagi keterujaan para pengunjung, IPC Shopping Centre juga telah melancarkan Fortune Seeker Prodigy CNY Badge edisi terhad pada Aplikasi IPC, bagi menggalakkan ahli Tack Club mengambil bahagian untuk mengumpul 100 Tack Poin dengan melengkapkan misi berikut di pusat beli-belah ini. 

  • Ambil gambar Loong Ma-Jestic Garden,
  • Tunjukkan gambar mereka berbaju merah menyala,
  • Muat naik resit belian yang dibuat pada hari penyertaan,
  • Ambil gambar bersama Jätte, kuda Dala setinggi 7.5m, dan
  • Berswafoto di galeri ulang tahun ke-20

Untuk maklumat lanjut tentang sambutan Perayaan Tahun Baharu Cina Loong Ma-Jestic, sila layari ipc.com.my/LoongMajestic atau ikuti IPC Shopping Centre di Facebook dan Instagram untuk sebarang promosi terkini, persembahan dan kemas kini. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *