Home » OMNO, produk penjagaan diri mesra alam dari Singapura kini di Malaysia

OMNO, produk penjagaan diri mesra alam dari Singapura kini di Malaysia

omno

Bayangkan sebuah dunia di mana kesejahteraan peribadi berkait rapat dengan tanggungjawab ekologi yang mana setiap produk yang dihasilkan adalah campuran bahan-bahan berkualiti tinggi yang diperolehi secara mampan.

Dilahirkan daripada intipati keseimbangan dan kehormatan alam sekitar, Omno, selaku jenama kesejahteraan dan kecantikan menjejakkan langkahnya ke pasaran Malaysia baru-baru ini.

Omno bukanlah sekadar jenama, ia merupakan gaya hidup dan testimoni kepada gabungan yang indah antara kecantikan dan kelestarian dalam penjagaan diri.

Omno menyediakan seleksi produk eksklusif tanpa bahan sulfat, paraben, dan silikon. Sebaliknya, bahan-bahan mampan yang diperakui pensijilan ECOcert, Nordic Swan ECOlabel dan COSMO kekal menjadi pilihan utama.

Pengasas dan Brand Ambassador Omno, Carmen Butt (tengah) pada majlis pelancaran Omno di Malaysia.

Omno juga berbangga dengan pengambilan akarnya dari Asia Tenggara menggunakan formulasi yang dirangka secara teliti untuk memenuhi sifat unik iklim tropika kita.

Ini termasuklah pilihan produk yang pelbagai seperti pencuci rambut yang diinfuskan dengan protein kacang pea yang dihidrolisis, tidak lupa juga pencuci tangan dan badan yang dihasilkan daripada bahan-bahan mesra seperti tebu, minyak kelapa, ubi bit merah serta tumbuhan ekstrak yang diperakui sijil ECOcert untuk kesenangan kulit anda dan juga bumi ini.

Kini, jenama ini menampilkan tiga aroma tersendiri dalam himpunannya iaitu Solace, Moonatic dan Odyssey.

Solace, yang mempunyai profil aroma yang segar dengan campuran sitrus dan halia, Moonatic, yang menggambungkan sage dan cypress manakala Odyssey merupakan kombinasi eksotik antara mawar dan rempah ratus.

Dipilih secara teliti untuk menangkap keaslian warisan Asia Tenggara dengan sentuhan moden, aroma-aroma ini mencerminkan kesegaran tropika dan landskap yang subur untuk kita semua.

Ia lebih daripada penjagaan peribadi, aroma-aroma ini merupakan perjalanan di mana alam semula jadi dan pemuliharaan bergema dalam harmoni yang sempurna.

Komitmen Omno terhadap kemampanan melangkaui formulasi produknya, dengan mengambil kira kelestarian alam untuk pembungkusan mereka.

Diperbuat daripada 70% Resin Pasca Pengguna (PCR) dan 30% polietilena terephthalate (rPET) yang boleh dikitar semula, botol ini berpotensi untuk mengurangkan jejak ekologi jenama malahan melahirkan pengguna yang bijak.

Dengan memberi kehidupan baharu kepada plastik terguna serta menggalakkan aspek kitar semula, pembungkusan Omno memantulkan visinya dalam melahirkan masa depan di mana kecantikan dan tanggungjawab alam sekitar wujud secara harmoni.

Bekas Miss Malaysia, Alexis SueAnn.

Setiap botol yang dipapar berperanan penting bagi mendidik setiap pengguna ke arah perjalanan transformatif dunia yang lebih hijau, prihatin sekali gus menyelaraskan tanggungjawab bersama dalam penjagaan alam sekitar. 

Pelanggan boleh mendaftar untuk buletin Omno di laman web mereka (https://omno.store/) dan menikmati diskaun alu-aluan sebanyak 10% untuk semua item tunggal di laman web. Omno juga menawarkan minyak wangi roller ball bersaiz penuh pada bulan ulang tahun anda. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *