Home » TOP Magical Infusion: inovasi wangian bangkit mood, rangsang deria

TOP Magical Infusion: inovasi wangian bangkit mood, rangsang deria

JENAMA detergen popular di Malaysia, TOP telah melancarkan serbuk detergen revolusioner TOP Magical Infusion yang mengubah pengalaman cucian pakaian anda menjadi pengalaman yang ajaib dan membawa anda ke dunia yang menakjubkan lagi mengagumkan.

Menampilkan dua jenis teknologi unik daripada Lion Corporation Japan, wangian TOP Magical Infusion yang menaikkan semangat secara berkesan dapat membangkitkan mood dan merangsang deria anda:

  • Mood Science Tech: Haruman bunga premium yang halus namun kaya membangkitkan perasaan gembira dan yakin;
  • Bloom Sense Tech: Apabila fabrik digosok, wangian semerbak yang menakjubkan akan dikeluarkan  dan menghasilkan kesan tahan lama yang membantu anda berbau segar dan yakin sepanjang hari.

Pengurus Besar Kanan Southern Lion Sdn Bhd Carmen Foo berkata, TOP terus mendorong inovasinya untuk memberikan gaya hidup yang lebih baik seiring dengan janji jenama iaitu Inovasi Untuk Kehidupan yang Lebih Baik. 

Pengurus Besar Kanan Southern Lion Sdn Bhd

Jenama ini katanya, melabur dalam wawasan pengguna untuk menyingkap isu-isu dalam kehidupan sebenar, dan meningkatkan prestasi produknya. 

“TOP Magical Infusion menjadi contoh terbaik detergen termaju yang boleh meningkatkan kesejahteraan diri dengan cara yang mudah, pada harga berpatutan dan produk yang mudah didapati. 

“Daripada mencuci sehingga memakai, kami memberi perhatian kepada setiap perincian supaya keseluruhan proses menjadi menyeronokkan dengan Mood Science Tech,” katanya dalam satu kenyataan.

Sebagai jenama detergen terkemuka di Malaysia, TOP telah bertambah baik cara kita mencuci pakaian. 

Dengan fokus terhadap kajian berterusan dan penemuan inovatif, jenama yang mengutamakan pengguna daripada Lion Corporation Japan ini secara aktif memperjuangkan konsep kehidupan bersih menerusi rangkaian detergen yang pelbagai.

Salah satu keistimewaan unik TOP yang paling terkenal adalah Advanced Micro Clean Tech, yang berkesan menyingkirkan 99.9% virus berbahaya (termasuk SARS-CoV-2 – yang mengakibatkan COVID-19, Coxsackie dan Influenza A) dan bakteria.

Formulasi Jepun berbilang teknologi ini berfungsi serta-merta apabila bersentuhan dengan fabrik, mengunci dan menyingkirkan virus dan bakteria ini daripada pakaian dengan satu cucian yang berkuasa:

Anti-Microbial Tech menyingkirkan 99.9% virus serta bakteria melalui efek sinergi pelbagai agen aktif yang mengelilingi sel-sel berbahaya ini dan menariknya dari fabrik untuk perlindungan optimum;

Anti-Sebum Tech menarik keluar kesan peluh, minyak badan dan kotoran terperangkap untuk pembersihan menyeluruh. 

Anti-Malodour Tech menghapuskan bakteria penyebab bau bagi memasitkan tiada bau hapak walaupun dikeringkan di dalam rumah. 

Anti-Mite Dust Tech menyingkirkan 99.9% debu hama+ yang menyebabkan alahan tanpa memerlukan air panas.

Serbuk detergen TOP Magical Infusion boleh didapati dalam tiga (3) saiz: 750g, 2.1kg dan 3.6kg. Dapatkannya hari ini di pasar raya besar, pasar raya dan pasar mini di seluruh negara. 

Untuk maklumat lanjut tentang produk dan promosi terkini TOP, layari laman sosial Southern Lion:

Laman web rasmi (http://topdetergent.com.my/)

Facebook (https://www.facebook.com/TOPdetergentMY)

Instagram (https://www.instagram.com/topdetergentmy/). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *