Home » BRAND’S edar 50,000 sari pati ayam kepada pengguna PLUS dan R&R terpilih

BRAND’S edar 50,000 sari pati ayam kepada pengguna PLUS dan R&R terpilih

Brand's

BRAND’S Sari Pati Ayam (BRAND’S) bekerjasama dengan PLUS Malaysia Berhad (PLUS) bagi melancarkan kempen keselamatan jalan raya dan Kekal Bertenaga Dan Selamat Di Mana Jua Anda Berada.

Menerusi pelancaran kempen tersebut, BRAND’S dan PLUS berharap dapat mendidik dan mendorong tabiat memandu yang selamat di samping memberikan nasihat kepada pengguna jalan raya supaya sentiasa berhati-hati memandu sepanjang musim perayaan ini.

Pada musim perayaan ini, anggota peronda Lebuhraya PLUS, PLUSRonda memainkan peranan penting dalam memastikan perjalanan yang selamat dan lancar bagi pengguna lebuh raya.

BRAND’S turut memberikan sokongan dengan membekalkan BRAND’S Sari Pati Ayam bagi memastikan petugas PLUSRonda kekal bertenaga sewaktu bekerja pada bulan Ramadan dan Hari Raya Aidilfitri dengan selesa dan selamat.

Pengarah Pemasaran Suntory Food and Beverages Malaysia Rodney Tan berkata, produk BRAND’S diharapkan dapat memberikan tenaga dan tumpuan kepada pasukan PLUSRonda yang bekerja pada setiap masa, terutamanya ketika berpuasa.

“Kami berbangga dapat memberikan sokongan kesihatan kepada pasukan PLUSRonda. Kami sedar akan kepentingan berhati-hati ketika memandu, terutamanya perjalanan jarak jauh.

“Sari Pati Ayam kami mampu menambahkan tenaga dan daya tumpuan bagi membantu pemandu kekal fokus di jalan raya,” jelasnya pada pelancaran kempen itu, baru-baru ini.

Turut hadir, Pengurus Besar Kanan Operasi, PLUS Malaysia Berhad Mohd Yusuf Abdul Aziz.

Dalam usaha mendekati masyarakat pada musim perayaan ini, BRAND’S turut membekalkan 50,000 botol BRAND’S Sari Pati Ayam kepada pengguna lebuh raya PLUS di R&R terpilih, termasuk anggota PLUSRonda.

Pengguna lebuh raya juga boleh mendapatkan kit bantuan perjalanan lewat malam dan awal pagi.

Tan berkata, kerjasama itu juga adalah sebahagian daripada usaha BRAND’S untuk terus memberikan impak positif kepada masyarakat.

“BRAND’S komited dalam mempromosi kesihatan dan kesejahteraan pengguna jalan raya dan mengingatkan mereka supaya berhati-hati di jalan raya pada musim perayaan.

“Kempen ini diharap bukan sahaja mengingatkan pengguna jalan raya supaya mengamalkan pemanduan yang selamat, malah turut menghargai peranan PLUSRonda dalam menjaga keselamatan semua pengguna jalan raya sepanjang musim perayaan ini,” katanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *