Home » FiziWoo tampil Koleksi Riviera Raya Lebaran 2024, gabung elemen Mediterranean dan tradisi 

FiziWoo tampil Koleksi Riviera Raya Lebaran 2024, gabung elemen Mediterranean dan tradisi 

fiziwoo

Mewarnai dunia fesyen sempena kedatangan Aidilfitri kali ini, FiziWoo tampil dengan koleksi terbaharunya, Riviera Raya Lebaran Collection 2024, yang diinspirasikan daripada intipati Mediterranean yang mempesonakan. 

Koleksi ini menggabungkan keanggunan pantai Riviera yang mendamaikan seiring semangat perayaan Aidilfitri yang meriah, menawarkan gaya menawan dan unik untuk Hari Raya nanti.

Koleksi Riviera Raya FiziWoo merangkumi palet warna yang kaya, bahan natural, rekaan yang ceria dan kehijauan alam, menginterpretasikan gaya Mediterranean yang hangat dan meriah. 

Mendapat inspirasi daripada warna-warna terang dan elemen reka bentuk suasana Mediterranean, FiziWoo telah mereka bentuk koleksi yang elegan dan menarik. 

Setiap bahagian busana direka dengan teliti dengan perhatian terhadap perincian, memastikan agar pelanggan merasa yakin, selesa dan bergaya pada musim perayaan ini.

Salah satu ciri utama bagi koleksi Riviera Raya ialah perhatian FiziWoo yang teliti terhadap pemilihan fabrik. 

Sambil mengekalkan material kapas poliblend berkualiti tinggi digemari oleh pengikut setianya, jenama ini telah memperkenalkan tambahan baharu pada koleksi itu, termasuk pilihan renda dan jacquard. 

Tahun ini, FiziWoo mengorak langkah lebih jauh dengan menggunakan fabrik berkualiti tinggi, seperti jacquard dan renda kapas bersulam, untuk meningkatkan pengalaman pelanggan dan menawarkan rasa yang benar-benar mewah.

Koleksi Riviera Raya Lebaran 2024 Fiziwoo boleh didapati menerusi pembelian secara online di  www.fiziwoo.com dan butik KL East Mall. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *