Home » Gempak Hamper Raya Absolut Bazaar X Festival Gaya Raya 2023 bakal catat Malaysia Book of Records sebagai The Highest Value Hari Raya Hamper Giveaway

Gempak Hamper Raya Absolut Bazaar X Festival Gaya Raya 2023 bakal catat Malaysia Book of Records sebagai The Highest Value Hari Raya Hamper Giveaway

BERBAKI dua minggu lagi umat Islam bakal meraikan Hari Raya Aidilfitri dan ketika ini sudah pasti ramai yang sudah mula membuat persiapan daripada busana hinggalah dekorasi rumah.

Bagi yang mahu merasai suasana meriah membeli belah tanpa mengira masa, festival jualan raya besar-besaran, Absolut Bazaar X Gaya Raya 2023 (ABXGR’23) yang berlangsung selama 66 jam tanpa henti adalah pilihan yang tepat untuk anda.

Mana tidaknya, festival raya itu bakal bermula pada 12 tengahari 14 April tanpa henti hingga 5 pagi 17 April ini di Pusat Pameran dan Perdagangan Antarabangsa Malaysia (MITEC).

 

Menariknya, ABXGR23 juga mengadakan pelbagai aktiviti sampingan termasuk Gempak Hamper Raya, The Highest Value Hari Raya Hamper Giveaway yang akan tersenarai di dalam Malaysia Book of Records.

Penganjur bersama, Ben Ali berkata, selain untuk menarik minat para pengunjung, ABXFGR’23 juga berhasrat untuk menggunakan peluang ini sebagai salah satu cara untuk berbakti kepada masyarakat.

“Barisan jenama besar dan usahawan-usahawan tempatan turut bekerjasama dalam menjayakan Gempak Hamper Raya dengan memberi sumbangan berbentuk barangan untuk pemberian hamper tersebut.

anzalna 

“Gempak Hamper Raya ini juga akan menarik minat lebih ramai pengunjung untuk berkunjung ke ABXFGR’23 selain dapat memberi lebih peluang kepada para usahawan untuk merasai pengalaman terbaik sepanjang acara ini diadakan nanti,” katanya pada sidang media Pelancaran The Highest Value Hari Raya Hamper Giveaway dan Pengumuman Penaja Rasmi ABXFGR’23 baru-baru ini.

Gempak Hamper Raya juga dijangka dapat mencipta momen yang tidak dapat dilupakan melalui pelbagai aktviti dan tarikan yang bakal diadakan bagi menarik perhatian pengunjung.

festival raya

ABXFGR’23 turut mengumumkan penyertaan penaja-penaja rasmi iaitu Coca-Cola Far East Ltd. sebagai Rakan Minuman Eksklusif, Al-Ikhsan sebagai Rakan Pakaian Rasmi, Tiktok sebagai Rakan Promosi Rasmi, So Chantique sebagai Rakan Emas, KKMY Group Sdn Bhd sebagai Rakan Gangsa dan Siakap Keli sebagai Rakan Media Rasmi.

Selain itu, ABXFGR’23 juga mendapat sokongan daripada Malaysian Furniture Council, Hijabistahub, Kamya, Elrah Exclusive dan Sugar Bomb yang juga digelar Rakan Sokongan.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *