Home » Huawei lancar empat produk terbaharu, lebih canggih dan bergaya

Huawei lancar empat produk terbaharu, lebih canggih dan bergaya

huawei malaysia

HUAWEI dengan rasminya mengumumkan pelancaran empat produk terbaharu di Malaysia – HUAWEI MatePad Pro 13.2”, HUAWEI MateBook D 16, HUAWEI FreeClip dan HUAWEI WATCH GT 4 41mm Light Gold.

HUAWEI MatePad Pro 13.2”

Mendahului revolusi teknologi ini ialah HUAWEI MatePad Pro 13.2” yang sangat anggun dan bergaya, menjadikannya tambahan penting kepada gaya hidup pengguna.

Peranti ini adalah satu usaha universal yang mana Huawei memberikan pengguna alat untuk menzahirkan kreativiti mereka dengan sangat mudah selaras dengan tema Creation of Beauty

Dikenali sebagai salah satu tablet bersaiz besar 13-inci yang paling nipis dan ringan dalam industri, HUAWEI MatePad Pro 13.2” dipadukan dengan ciri-ciri terkemuka industri yang menjadikannya peranti yang meningkatkan produktiviti yang mampu melaksanakan pelbagai tugas pejabat dan kreativiti. 

Dengan dua pilihan warna – hitam keemasan dan hijau, skrin OLED fleksibel tablet didatangkan dengan ketebalan hanya 5.5 mm dan seberat 580 g, selain dikelilingi bezel 3.4 mm untuk menghasilkan nisbah skrin-ke-badan 94% yang mengagumkan. 

Ia adalah tablet paling nipis yang pernah dibuat dengan bezel paling tipis dan nisbah skrin-ke-badan tertinggi. 

Paparan HUAWEI X-True™ dan sistem HUAWEI SOUND™ tablet berinteraksi dengan aplikasi dan teknologi untuk membawa hiburan audio-visual yang mengasyikkan.

Tablet ini berfungsi lebih lancar dengan peranti pengguna pertama di dunia yang dikuasakan oleh teknologi NearLink, HUAWEI M-Pencil (generasi ke-3) yang akan memastikan pengalaman menulis yang lancar dan responsif, sambil menjanjikan latensi rendah, garisan tepat dan tekanan adaptif. 

Skrin tablet 13.2″ yang luas dioptimumkan untuk multi-tasking dengan keupayaan berbilang tetingkapnya, menyediakan antara muka pengguna yang dinamik dan efisien.

Artis berbakat, Karwai Chan mengakui penciptaan hasil karya seninya lebih mudah dengan tablet HUAWEI MatePad Pro 13.2”.

Meningkatkan produktiviti, tablet ini menyokong WPS Office, membolehkan pengguna mengedit dokumen dan pembentangan dengan cekap. 

HUAWEI MatePad Pro 13.2” dilengkapi dengan kapasiti bateri 10100 mAh, teknologi SuperCharge HUAWEI berwayar 88W memastikan pengecasan pantas dengan mencapai 85 peratus dalam masa 40 minit sahaja.

Pra-tempahan bermula RM4,599 di seluruh HUAWEI Experience Stores, laman web rasmi Huawei, kedai rasmi HUAWEI di Shopee, kedai flagship HUAWEI di Lazada, di mana pelanggan berpeluang mendapat hadiah percuma bernilai hingga RM3,145 untuk tempahan yang dibuat bermula 9 Januari hingga 25 Januari 2024. 

HUAWEI MateBook D 16

Komputer riba skrin besar, ringan, berkuasa dan ideal ini mesti dimiliki oleh mereka yang mencari komputer dipacu prestasi serta mudah alih. 

Mempunyai paparan 16-inci yang luas, prestasi hebat HUAWEI MateBook D 16 menyerlah dengan pemproses siri H Intel® Core™ i9 Generasi ke-13, mengendalikan pelbagai tugas intensif dengan mudah, menjadikannya peranti produktiviti yang ideal bagi era Pejabat Pintar.

Siri MateBook D baharu, menampilkan skrin besar, mudah alih, ringan dan prestasi berkuasa, juga tersedia dalam pemproses siri H Intel® Core™ i5 Generasi ke-12 atau ke-13. 

Selain itu, ketersambungan Peranti Super menghilangkan kerumitan membawa wayar tambahan, membolehkan pengguna menyambung dan berkolaborasi dengan Peranti Super HUAWEI yang lain dan memanfaatkan kuasa pemprosesan siri H untuk produktiviti multi-tasking yang lebih cekap.

Paparan FullView 16-inci meningkatkan penciptaan kandungan, menyediakan platform yang mendalam untuk usaha kolaboratif. 

Direka bentuk untuk keselesaan maksimum, MateBook D 16 mewarisi reka bentuk Paparan Penuh bagi keluarga MateBook, menampilkan bezel 4.6mm ultra-tipis di sebelah kiri dan kanan, mencapai nisbah skrin-ke-badan 90 peratus yang mengagumkan. 

Komputer riba ini juga menampilkan Antena HUAWEI Metaline jarak ultra-jauh (270 meter) yang memastikan sambungan yang cepat dan stabil, dan bateri 70Wj yang teguh untuk kegunaan sepanjang hari.

MateBook D 16 adalah bukti komitmen Huawei untuk menggabungkan teknologi termaju dengan reka bentuk tertumpu pengguna untuk pengalaman pengkomputeran yang unggul dengan bateri tahan lama.

Pra-tempahan pada harga RM2,899 di seluruh HUAWEI Experience Stores, laman web rasmi Huawei, kedai rasmi HUAWEI di Shopee dan kedai flagship HUAWEI di Lazada.

Pelanggan juga berpeluang mendapat hadiah percuma bernilai hingga RM2,144 bagi HUAWEI MateBook D 16 Intel® Core™ i5 Processor (bermula 9 Januari hingga 18 January 2024) dan  HUAWEI MateBook D 16 Intel® Core™ i9 Processor (bermula hari ini hingga 2 Februari 2024).

HUAWEI FreeClip

Huawei mentakrif semula pengalaman fesyen dan audio dengan teknologi pendengaran telinga terbuka yang canggih dan bertemakan Fashion Forward yang mana menggabungkan elemen teknologi dan fesyen mewah.

Didatangkan dengan dua warna yang bergaya – Hitam dan Ungu, menandakan penerokaan pertama Huawei ke dalam dunia produk audio ungu dan meluaskan kemungkinan rekacipta dalam siri audio.

Bukan sekadar aksesori audio semata-mata, HUAWEI FreeClip ialah peranti yang boleh disesuaikan dengan pelbagai gaya – sama ada bergaya korporat, sukan atau pakaian jalanan. 

Berikut perincian ringkas fon telinga FreeClip:

i) Ciri teknologi kalis bunyi dengan Smart Wear Detection.

ii) Dilengkapi AI Call Noise Reduction dan disokong kalis air dan antihabuk.

iii) Sambungan mudah untuk panggilan secara Bluetooth.

iv) Kapasiti bateri tahan lebih lama.

Peranti berharga RM899 ini boleh didapati di seluruh HUAWEI Experience Stores, laman web rasmi Huawei, kedai rasmi HUAWEI di Shopee, kedai flagship HUAWEI di Lazada, selain berpeluang mendapat hadiah percuma bernilai hingga RM367 antaranya HUAWEI Band 8, Sunshine Outdoors Care Package dan 1 Year Loss Care Warranty.

HUAWEI WATCH GT 4 41mm Light Gold

Huawei telah memperluaskan rangkaian siri HUAWEI WATCH GT 4 41mm dengan tambahan baharu HUAWEI WATCH GT 4 41mm Light Gold; mengukuhkan lagi komitmen Huawei terhadap fesyen ke hadapan dengan produk inovatif.

Berharga RM 1,299, WATCH GT 4 boleh didapati untuk pra-pesanan bermula 9 Januari hingga 1 Februari 2024, di mana pelanggan berpeluang mendapat hadiah percuma bernilai sehingga RM516, termasuk HUAWEI FreeBuds SE, HUAWEI EasyFit Fluoroelastomer Strap dan 1+1 tahun waranti tambahan.

Untuk maklumat lanjut atau update terkini mengenai promosi ini, sila lawati Huawei Experience Store terdekat anda, laman web rasmi HUAWEI, Facebook rasmi HUAWEI atau Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *