Home » IKEA sedia tawaran, aktiviti menarik selama sebulan sempena 20 Years of Damansara Lah!

IKEA sedia tawaran, aktiviti menarik selama sebulan sempena 20 Years of Damansara Lah!

IKEA

KUALA LUMPUR: Peruncit kelengkapan rumah terkemuka, IKEA menjemput orang ramai untuk menyemarakkan sambutan ulang tahun ke-20 IKEA Damansara dengan menyertai siri aktiviti dan tawaran mengujakan bermula dari 14 Julai hingga 20 Ogos 2023.

Pengarah Runcit Negara IKEA Malaysia, Malcolm Pruys berkata, IKEA Damansara telah melangkah begitu jauh, berkat sokongan yang diberikan kepada pihaknya selama ini.

“‘20 Years of Damansara Lah!’ meraikan perjalanan menakjubkan yang telah kami kongsikan bersama pelanggan kami, serta setiap detik gembira yang membuatkan mereka berkata ‘wow’ atau ‘cantiknya’ dengan terujanya.

“Pelanggan kami terus menjadi sumber inspirasi IKEA, dan kami berazam untuk berkembang lebih jauh dan menawarkan penyelesaian kelengkapan rumah dan banyak lagi yang bertepatan dengan keperluan mereka,” katanya.

A chair with text on it

Description automatically generated
A circular object with a white circle

Description automatically generated

Sambutan itu dimulakan dengan penampilan sebuah replika gergasi kerusi kanak-kanak MAMMUT.

Sejak diperkenalkan pada tahun 1993, kerusi tersebut yang berilhamkan komik dan merupakan sebahagian daripada rangkaian IKEA MAMMUT untuk kanak-kanak, telah membawa kegembiraan kepada ramai keluarga.

Atas semangat itulah IKEA Damansara akan menganjurkan pelbagai aktiviti di gedungnya untuk dinikmati anak-anak anda.

Setiap hari, pelbagai aktiviti seni dan kraf akan disajikan khusus untuk kanak-kanak. 

Aktiviti-aktiviti ini akan diadakan di IKEA Småland setiap hujung minggu sehingga 20 Ogos. Penyertaannya adalah percuma.

A poster with a table chair and chairs

Description automatically generated

Bagi memeriahkan lagi sambutan ulang tahun ke-20 itu, satu siri tawaran mingguan yang menarik akan ditawarkan secara eksklusif bagi ahli IKEA Family.

Tawaran itu akan dilancarkan secara berperingkat untuk barangan terpilih sahaja di IKEA Damansara dan Cheras bermula dari 14 Julai hingga 20 Ogos 2023, termasuk produk-produk IKEA yang popular seperti Meja GRÅSALA, Kerusi Permainan MATCHSPEL, Troli NISSAFORS dan sebagainya.

Fasa pertama tawaran ini telah bermula dan akan berlanjutan sehingga 20 Julai. 

Dalam beberapa minggu sehingga 20 Ogos, IKEA Damansara juga akan memaparkan beberapa produk IKEA yang tersedia sejak tahun 2003 apabila gedung itu baru dibuka sehingga hari ini.

Apabila membeli-belah di IKEA Damansara, anda dapat melihat bagaimana produk-produk IKEA kegemaran anda telah berubah seiring dengan peredaran masa.

Bagi menutup sambutan pada 20 Ogos, satu acara kemuncak di IKEA Damansara termasuklah persembahan muzik ‘live’ dan perkusi gendang, sesi cuba rasa anjuran IKEA Food, aktiviti melukis dan mewarna, kerusi muzik dan sebagainya sepanjang hari.

Semua acara ini adalah percuma dan terbuka kepada orang ramai! Jadi, jangan lupa singgah ke IKEA Damansara pada 20 Ogos untuk meraikan sambutan ulang-tahunnya yang ke-20! 

Untuk maklumat lanjut dan terkini, sila layari sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *