Home » Jelajahi keindahan KL, Vivo dan Banana Bro rai perpaduan Malaysia

Jelajahi keindahan KL, Vivo dan Banana Bro rai perpaduan Malaysia

vivo

BAGI meraikan perpaduan Malaysia yang kaya dengan kepelbagaian budaya, Vivo Malaysia melancarkan promosi Merdeka dari 25 Ogos hingga 3 September 2023.

Dengan tema V One Nation, V One Family, kempen ini bertujuan untuk menyatukan rakyat Malaysia melalui acara dan tawaran istimewa.

Kejayaan kerjasama mereka dengan Banana Bro telah menambahkan lagi keterujaan.

Kerjasama Vivo dan Banana Bro tampil kepelbagaian budaya Malaysia

Bekerjasama dengan restoran Banana Bro yang terkenal, Vivo Malaysia memulakan pengembaraan istimewa untuk menghargai budaya Malaysia.

Kerjasama ini melibatkan pengalaman mengujakan di mana rakyat Malaysia daripada pelbagai kaum merakam keindahan hidangan nasi daun pisang yang lazat, hidangan yang menyimpan kenangan terindah untuk rakyat Malaysia.

Sambil menerokai mercu tanda Kuala Lumpur dengan bas dua tingkat ikonik KL Hop On Hop Off,  dengan telefon pintar Vivo di tangan, peserta boleh menangkap gambar makanan dan daya tarikan bandar melalui kanta mereka.

Peraduan Merdeka Vivo dan Banana Bro

Peraduan Foto BananaBro V Merdeka mengalu-alukan semua orang untuk menyertai dari 25 Ogos hingga 31 Ogos 2023. Maklumat mengenai cara untuk menyertai adalah seperti di bawah:

Anda perlu mengikuti laman Facebook vivo Malaysia dan kongsi gambar kreatif yang mewakili tahun ke-66 hari kemerdekaan Malaysia dengan mempamerkan elemen seperti makanan, manusia dan mercu tanda.

Rebat V27 – tawaran harga istimewa Vivo V27 semasa bulan Merdeka

Dalam tempoh promosi, pelanggan boleh menikmati rebat yang luar biasa sehingga RM200 pada siri V27, menjadikan telefon pintar itu tersedia pada harga luar biasa iaitu RM1799.

DIY casing telefon secara percuma di stor konsep Pavilion KL

Bagi mereka yang telah membeli telefon Vivo antara 1 Januari dan 31 Ogos 2023, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan casing telefon DIY percuma di stor konsep Pavilion KL.

Sertai Vivo dalam meraikan musim Merdeka ini kerana Vivo komited untuk memupuk rasa kebersamaan dan menghormati kaleidoskop budaya yang membentuk Malaysia tercinta.

Untuk maklumat lanjut, lawati laman Facebook rasmi Vivo Malaysia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *