Home » K-Clique, Dayang Nurfaizah bakal gamatkan Splash Carnival Legoland ­­

K-Clique, Dayang Nurfaizah bakal gamatkan Splash Carnival Legoland ­­

legoland

LEGOLAND Malaysia Resort menambah keterujaan pengunjung di taman tema air terletak di Iskandar Puteri, Johor dengan menganjurkan Splash Carnival bermula 16 Ogos hingga 17 September ini.

Jadi, mana-mana ibu bapa yang tidak tahu hendak bawa anak-anak sepanjang cuti sekolah ini, LEGOLAND adalah antara pilihan yang tepat!

Splash Carnival LEGOLAND yang berlangsung selama 5 minggu membawakan permainan bertemakan air, aktiviti mesra keluarga dan persembahan secara langsung, semuanya berlatarbelakangkan Taman Air LEGOLAND yang ikonik.

Pengunjung juga boleh menyelami alam ajaib akuatik yang meriah dengan cabaran menarik dan pengembaraan kreatif, sesuai untuk mencipta kenangan terindah bersama orang tersayang.

Kemunculan bintang ternama setiap minggu

Kemuncak sebenar Splash Carnival terletak pada setiap hari Sabtu sepanjang festival berlangsung, yang mana pengunjung akan dijamu dengan persembahan secara langsung oleh beberapa artis tempatan terkemuka di Malaysia iaitu Naim Daniel, De Fam, Dayang Nurfaizah, K-Clique, Erni Zakri, dan Heerraa.

Pengarah Bahagian LEGOLAND Malaysia Resort, CS Lim berkata, resort itu amat teruja untuk membawakan Splash Carnival taman tema airnya kepada pengunjung.

“Ia adalah peluang yang hebat untuk keluarga dan rakan untuk berkumpul dan menikmati pengalaman yang tidak dapat dilupakan, daripada pengembaraan air yang mendebarkan kepada persembahan langsung yang luar biasa oleh artis-artis terkemuka Malaysia,” katanya.

Pengunjung berpeluang menyertai pelbagai aktiviti menarik dalam Splash Carnival termasuk:

• Perlumbaan Bot LEGO: Uji kelajuan dan kemahiran anda dalam Perlumbaan Bot LEGO yang menggembirakan, di mana anda boleh bersaing dengan rakan dan keluarga dalam cabaran nautika yang mendebarkan.

• Limbo Rock dan Hula Hoop Battle: Tunjukkan kemahiran mengimbangi dan libatkan diri dalam pertandingan persahabatan di stesen Limbo Rock dan Hula Hoop Battle, menambahkan unsur persaingan mesra.

• Aqua Zumba dan Just Dance Wavepool: Buat peminat tarian dan pengunjung parti yang groovy! Sertai sesi Aqua Zumba dan perhimpunan Just Dance Wavepool yang meriah untuk mempamerkan gerakan tarian anda sambil berseronok.

• Simfoni Akuatik: Sertai perarakan Splash Carnival dan pertunjukan tarian setiap Jumaat dan Sabtu untuk mengalami gelombang muzik yang mempesonakan dengan penari, pancaragam dan maskot.

Setahun Keseronokan untuk Harga Sehari

Untuk mendapatkan akses kepada hiburan yang luar biasa ini, LEGOLAND mengajak pengunjung mendapatkan tiket mereka secara eksklusif melalui laman web rasmi LEGOLAND Malaysia Resort.

Bagi pengunjung warganegara, membeli pas 1 hari harga penuh membolehkan anda menaiktaraf Pas Tahunan, menawarkan akses berterusan selama setahun bagi tawaran resort.

Pas Tahunan ialah kunci anda kepada setahun penuh akses, diperkaya dengan pelbagai faedah yang menarik, termasuk diskaun, kemas kini eksklusif dan pengalaman unik, memastikan setiap lawatan kekal sebagai pengembaraan yang benar-benar luar biasa dan tidak dapat dilupakan.

Bagi mereka yang mencari akses eksklusif ke Splash Carnival, LEGOLAND Malaysia menawarkan diskaun masa terhad sebanyak 20% daripada tiket Taman Air 1 Hari.

Walaupun pemegang pas tidak akan dinaik taraf kepada pas tahunan, mereka masih boleh menyertai semua aktiviti Splash Carnival yang mendebarkan, termasuk persembahan muzik yang menarik.

Promosi istimewa ini memberi peluang untuk menyertai kemeriahan festival, memastikan pengalaman yang tidak dapat dilupakan untuk semua pengunjung.

Pengunjung boleh membeli pas ke Carnival Splash di sini: https://www.legoland.com.my/explore/shows-entertainment/splash-carnival/

Dapatkan pas tahunan anda dan nantikan pengumuman baharu daripada LEGOLAND Malaysia Resort di laman web rasmi https://www.legoland.com.my atau Facebook dan Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *