Home » Kempen ‘Wear What You Want’ The BodyShop rai kepelbagaian cara wanita berfesyen

Kempen ‘Wear What You Want’ The BodyShop rai kepelbagaian cara wanita berfesyen

The bodyshop

PELBAGAI usaha, inovasi, dan aktivism yang melibatkan pengguna, komuniti dan juga pelbagai elemen diketengahkan The BodyShop Malaysia telah membuahkan hasil khususnya dalam memberikan perubahan positif terhadap tabiat hidup masyarakat.

Terkini, jenama itu meneruskan komitmen advokasinya kepada masyarakat dan kali ini tentang kebebasan pilihan peribadi menerusi kempen ‘Wear What You Want’.

Pengarah Urusan The Body Shop Malaysia, Datin Mina Cheah-Foong berkata, di dalam dunia yang mana norma masyarakat sering menentukan apa yang perlu dipakai oleh wanita, kempen Wear What You Want mendorong wanita untuk membebaskan diri daripada batas tersebut.

“Kami percaya bahawa setiap wanita berhak mencintai diri dan berasa yakin untuk menjadi diri sendiri dan memakai apa sahaja yang membuatkan mereka selesa, yakin dan bertenaga.

“Di The Body Shop, kami sentiasa memperjuangkan lebih daripada sekadar produk kecantikan. Kami menyokong nilai yang menghormati individu dan memperkasakan komuniti, dan ‘Wear What You Want’ adalah lanjutan daripada komitmen itu,” katanya.

Tambahnya, kempen itu selaras dengan tradisi lama jenama itu bagi meraikan keperibadian, memperjuangkan kepelbagaian, dan menyokong harga diri dan cinta diri.

“Selama bertahun-tahun, The Body Shop telah menyaksikan kuasa transformasi ekspresi diri melalui kecantikan, dan kami teruja untuk memulakan perjalanan pemerkasaan Changemaking Beauty ini bersama pelanggan kami.

“Ini mengenai meraikan kuasa pilihan, kepelbagaian dan keindahan dalam setiap identiti unik,” katanya.

Sertai The Body Shop memulakan perjalanan kecantikan yang membuat perubahan ini, sambil kami mentakrifkan semula norma kecantikan dan memperkasakan wanita untuk memakai keyakinan mereka dengan bangga.

Kongsi hantaran #FitCheck anda yang memberi inspirasi dengan kami di Tik Tok dan sertai kempen ‘Wear What You Want’. Sama ada pakaian tradisional, fesyen moden atau gabungan kedua-duanya, kisah anda memberi inspirasi kepada kami.

Marilah bersama-sama meraikan keindahan keperibadian dan kebebasan serta berpeluang memenangi lebih daripada produk bernilai RM300

Di The Body Shop, kami percaya bahawa kecantikan adalah lebih daripada sekadar kulit – ia mengenai perasaan diperkasakan pada kulit anda.

Tonton video kempen “Wear What You Want” di sini:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *