Home » Koleksi Disney X Naelofar Princess inspirasi kisah Aurora, Belle, Rapunzel dan Cinderella

Koleksi Disney X Naelofar Princess inspirasi kisah Aurora, Belle, Rapunzel dan Cinderella

Disney dan Naelofar sekali lagi bergabung menampilkan koleksi yang meraikan kekuatan dalaman dan daya tahan empat puteri Disney iaitu Aurora, Belle, Rapunzel dan Cinderella.

Terkenal dengan pendekatan unik mereka untuk menggabungkan nilai tradisional dengan gaya kontemporari, label fesyen ini sentiasa tampil dengan tema yang menggalakkan pemerkasaan wanita khususnya.

Menerusi kolaborasi Disney X Naelofar Princess Collection, setiap puteri menyampaikan mesej bahawa kekuatan sebenar datang dari dalam diri, dan koleksi ini mencerminkan perjalanan mereka dengan cara yang menakjubkan dan memperkasakan.

Menampilkan Aurora daripada Sleeping Beauty, Belle dari Beauty and the Beast, Rapunzel dari Tangled dan Cinderella, setiap watak Disney Princess telah memberi inspirasi daripada generasi ke generasi dengan keberanian, kebaikan dan keazaman mereka, mengatasi kesukaran dan menemui heroin dalam diri mereka.

Jenama itu berharap koleksi Disney x Naelofar Princess akan menggalakkan orang ramai dari semua peringkat umur untuk tidak pernah berputus asa dalam mengejar impian mereka.

Pengasas Naelofar dan juga selebriti terkemuka, Noor Neelofa berkata, beliau percaya bahawa fesyen mempunyai kuasa untuk menyampaikan cerita dan menghidupkan impian.

 “Menerusi koleksi baharu yang mempesonakan ini, kami teruja untuk mengambil inspirasi daripada kisah-kisah sepanjang zaman Disney dan mentafsirkannya dengan cara yang meraikan kesederhanaan dan keperibadian.

“Di Naelofar, kami percaya bahawa keberanian adalah suara yang boleh dimanfaatkan melalui diri kita sendiri. Sama ada anda anggun dan penyayang seperti Aurora; ulat buku yang penuh belas kasihan seperti Belle; berkemahuan tinggi dan berimaginasi seperti Rapunzel; atau baik hati dan tabah seperti Cinderella, anda boleh mengatasi cabaran dengan menjadi diri anda yang sebenar dan kekal dengan nilaianda,” katanya.

Koleksi terbaru dari Naelofar itu dilancarkan dengan meriah di IOI Mall Putrajaya baru-baru ini.

Setiap koleksi yang diketengahkan dihiasi dengan rekaan terperinci dan perincian indah yang memberi penghormatan kepada watak Puteri Disney, dengan merujuk kepada setiap kisah heroin.

Rekaannya termasuk motif yang biasa dilihat yang diilhamkan oleh adegan ballroom dalam Beauty and the Beast; menara di mana Rapunzel menurunkan rambutnya; kereta labu Cinderella dan banyak lagi.

Koleksi ini mendekatkan pemakainya dengan kisah-kisah menarik setiap heroin Puteri Disney.

Koleksi Disney x Naelofar Princess terdiri daripada hijab, jumper dan beg yang menarik; kini boleh didapati melalui butik runcit Naelofar, Naelofar.com, Shopee, Lazada dan stokis sah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *