Home » Gingham Olfactory Bath & Body Works Malaysia tampil 4 wangian baharu mempesonakan

Gingham Olfactory Bath & Body Works Malaysia tampil 4 wangian baharu mempesonakan

JENAMA Bath & Body Works memang terkenal dengan pelbagai produk wangian dan penjagaan diri bukan sahaja untuk kegunaan wanita mahupun lelaki malah menjadi ‘syurga’ wangian rumah.

Jarang sekali jika sudah menjejak kaki ke outlet Bath & Body Works, kita akan pulang dengan tangan kosong, kerana pilihan produk tersedia amat menggiurkan dan menarik sesiapa sahaja.

Jika anda kehabisan idea untuk membeli hadiah kepada yang tersayang, keluarga dan rakan sempena hari istimewa, maka Bath & Body Works adalah pilihan tepat untuk membeli belah.

Menariknya, jenama ini sentiasa hadir dengan pelbagai wangian baru bahkan produknya dicipta istimewa dari segi bauan, kegunaan serta mempunyai kelebihan tersendiri.

Dari buih mandian, body mist, perfume, krim tangan dan badan, pewangi kereta, malah lilin wangian turut ditawarkan di Bath & Body Works.

Baru-baru ini, Bath & Body Works Malaysia memperkenalkan rangkaian eksklusif Gingham Olfactory yang meliputi produk penjagaan badan dan wangian rumah.

Kali ini, jenama terkemuka itu menampilkan empat wangian baharu yang bakal memukau deria bau anda.

Sebelum ini, Bath & Body Works telah pun mengeluarkan varian Gingham berwarna biru dan menjadi antara wangian paling laris.

Berikut merupakan varian terbaru Gingham merangkumi wangian, buih mandian, body mist, perfume, krim tangan dan badan dan lilin wangian.

GINGHAM GORGEOUS

Gingham Gorgeous adalah gabungan indah buah strawberi, nektar pic dan bunga peony. Harumannya memang tidak mungkin akan dilupakan.

GINGHAM VIBRANT

Campuran yang menarik dari beri hitam liar, violet dan vanila lembut menjadikan Gingham Vibrant wangian yang menyeronokkan dan sukar ditolak.

GINGHAM FRESH

Gabungan segar buah pear, clementine berkilauan dan bunga aster segar pasti memberi kesegaran serta membangkitkan keceriaan kepada pemakainya.

GINGHAM LEGEND

Gingham Legend pula ada penyatuan kayu cendana, bergamot dan rizab kayu cendana yang menyenangkan. Ia menyerlahkan sisi maskulin lelaki dengan bauan yang segar sekaligus memberikan aura mengujakan.

GINGHAM

Penyatuan freesia biru, pic, clementine, ungu dan kasturi menghasilkan bau-bauan sitrus yang menyegarkan untuk memulakan hari anda dengan penuh semangat.

Untuk keterangan lanjut mengenai produk dan promosi terbaru, layari https://www.bathandbodyworks.com.my.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *