Home » Menang pakej umrah dengan berbuka puasa di Semenyih Eco Venture Resort

Menang pakej umrah dengan berbuka puasa di Semenyih Eco Venture Resort

Menyahut seruan kerajaan, Semenyih Eco Venture Resort & Recreation membawa tema Perkampungan Madani Ramadan Dihayati bersempena bulan Ramadan ini.

Juga menjadikan Semenyih Eco Venture Resort & Recreation sebagai pusat pelancongan Madani terbesar di Malaysia dengan pelbagai aktiviti menarik yang sedia ada di sini.

Pemilihan kumpulan Rabbani sebagai artis dan juga rakan sinergi kerana kredibiliti, berpengaruh dan telah mencipta nama tersendiri dalam industri hiburan tanah air.

Pelbagai aktiviti menarik sepanjang Ramadan di Semenyih Eco Venture Resort & Recreation. Antaranya kerjasama dengan Yayasan Dakwah Islamiyah Malaysia (YADIM) menyediakan program dalaman dan luaran seperti dibawah.

PROGRAM PERKAMPUNGAN MADANI RAMADAN DIHAYATI
PAKEJ MADRASAH RAMADAN 23 Mac to 20 April ( Sebulan ) Aktiviti : Kelas pengajian kitabProgram kerohanian Tadarus, Terawih & QiamullailBerbuka puasa, moreh dan sahurAktiviti Out door Iftar Jamaie Pakej untuk seorang RM1990.00
PAKEJ LAILATULQADAR 12 April 21 April ( 10 malam terakhir ) Aktiviti : Kelas pengajian kitabProgram kerohanian Tadarus, Terawih & QiamullailBerbuka puasa, moreh dan sahurAktiviti Out door Iftar Jamaie Pakej untuk seorang RM1990.00

Bagi pakej berbuka puasa bersama Rabbani akan bermula dari 1 Ramadan hingga 27 Ramadan 1444 Hijrah.


PAKEJ BERBUKA PUASA BERSAMA RABBANI

DEWASA RM68.00

KANAK – KANAK 6-12 TAHUN RM34.00

WARGA EMAS 60 TAHUN KEATAS RM40.00

KANAK – KANAK 6 TAHUN KEBAWAH PERCUMA

Diskaun sebanyak tiga puluh percent (30%) akan diberikan pada mereka yang membuat tempahan pada tiga (3) hari pertama dan tiga (3) hari terakhir.

Menyediakan lebih 200 menu masakan traditional Malaysia, Asia dan Timur Tengah terdiri dari satu pasukan pakar masakan yang berpengalaman.

Bagi pelanggan yang berbuka puasa bersama Rabbani di SEMENYIH ECO VENTURE RESORT & RECREATION sepanjang Ramadan ini akan memenangi hadiah cabutan bertuah berupa Dua (2) pakej Umrah, tajaan MJ Success Travel & Tours Sdn Bhd dan Satu (1) pakej Umrah, tajaan As Safa Travel Sdn Bhd. Hadiah harian berupa pakej percutian 2 Hari 1 Malam di SEMENYIH ECO VENTURE RESORT & RECREATION.

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh berhubung dengan:

HQ Semenyih Eco Venture Resort & Recreation pada talian +6017 420 9358

Muhammad Aiman pada talian +6019 239 0668

Afrina Izzati pada talian +6011 2814 2816

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *