Home » 25 jenama fesyen terkenal tanahair meriahkan Flora Nostalgia Raya Isetan

25 jenama fesyen terkenal tanahair meriahkan Flora Nostalgia Raya Isetan

MELANGKAH ke dunia keindahan nostalgia dan masa kini yang mekar bersama sepanjang zaman, alami keindahan nostalgia Hari Raya Aidilfitri yang mempesona dengan koleksi terbaru Isetan Kuala Lumpur, Flora Nostalgia Raya.

Diinspirasikan oleh corak bunga-bungaan tekstil Melayu tradisional yang rencam, sentuhan moden pada reka bentuk fesyen klasik ini akan membawa anda kembali ke masa lalu.

Berlangsung dari 17 Mac hingga 27 April 2023, koleksi ini menampilkan reka bentuk fesyen eksklusif daripada 25 jenama terkenal Malaysia seperti Tom Abang Saufi, Naelofar, Mimpikita, Rico Rinaldi, Kapten Batik, Variante dan lain-lain.

Daripada baju kurung yang mempesonakan sehinggalah kepada kelengkapan pakaian bergaya moden, setiap helaian mempamerkan kreativiti dan kepintaran jenama dalam menggabungkan tradisi dan kemodenan, menepati semangat Raya dengan sempurna.

Dan siapakah yang lebih baik untuk mempamerkan keindahan Flora Nostalgia Raya daripada pelakon dan model terkenal, Anzalna Nasir?

Sebagai seorang ikon gaya sebenar, kepelbagaian pilihan fesyen Anzalna jelas menunjukkan keyakinan dan elegan semasa di permaidani merah mahupun ketika beliau meluangkan masa bersama keluarga.

Saya teruja untuk berkongsi minat saya dalam fesyen dan gaya peribadi saya dengan orang ramai.

Keperibadiannya yang pelbagai sebagai seorang isteri dan ibu benar-benar memberi inspirasi, menjadikan Anzalna sebagai ‘muse’ ideal untuk Flora Nostalgia Raya.

“Saya berbesar hati untuk menjadi sebahagian daripada kempen Raya Isetan. Tema serta koleksi Flora Nostalgia Raya adalah cantik dan mempesonakan.

“Isetan telah melakukan kerja yang luar biasa menghimpunkan beberapa jenama terbaik di Malaysia, dan saya teruja untuk melihat reaksi pelanggan Isetan terhadap koleksi ini,” katanya.

Raikan kebersamaan di Hari Raya dengan penuh bergaya dengan Flora Nostalgia Raya. Keindahan Raya masa lalu dan masa kini dihayati, sambil dibantu oleh Anzalna sebagai sumber inspirasi fesyen dan gaya.

Beli koleksi di Isetan Kuala Lumpur dengan promosi menarik tersedia untuk masa terhad dan pelanggan berpeluang menyertai peraduan untuk berbuka puasa bersama Anzalna.

Pelanggan juga boleh memiliki mangkuk tingkat edisi khas percuma menggunakan kod promo koleksi ‘muse’.

Bagi pelanggan yang lebih gemar membeli-belah mengikut keselesaan mereka atau mempunyai akses terhad ke kedai fizikal Isetan Kuala Lumpur, koleksi Flora Nostalgia Raya juga boleh didapati di Isetan KL Online Store dan Lazada untuk rekaan baju tertentu.

Jangan lepaskan peluang ini untuk menyelami keindahan Flora Nostalgia Raya yang mempesonakan.

Untuk maklumat lanjut tentang kempen dan koleksi pilihan Flora Nostalgia Raya, pelanggan boleh mengunjungi Isetan Kuala Lumpur di Suria KLCC atau melayari laman web www.ionlinekl.com.my.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *