Home » Peraduan Beli & Menang ST Rosyam Mart tawar baucar hadiah bernilai RM100,000

Peraduan Beli & Menang ST Rosyam Mart tawar baucar hadiah bernilai RM100,000

KUALA LUMPUR – Berita baik buat pelanggan ST Rosyam Mart apabila rangkaian pasaraya itu menawarkan hadiah dalam bentuk baucar tunai bernilai RM100,00 kepada pelanggan bertuah.

Rangkaian pasaraya diusahakan aktor terkenal negara, Datuk Rosyam Nor sejak lima tahun lalu kini beroperasi menerusi pembukaan tujuh cawangan di sekitar Lembah Klang.

ST Rosyam Mart dalam kenyataannya menjelaskan syarat penyertaan hanyalah pelanggan harus menjadi ahli dengan mendaftar menggunakan aplikasi ST Card.

“Kemudian, berbelanja di pasar raya ST Rosyam Mart dengan nilai minimum RM200 sebulan dan selepas itu, anda layak menyertai peraduan ini.

“Namun diingatkan, pembelian barang-barang subsidi kerajaan seperti beras, minyak masak dan seangkatan dengannya tidak diterima,” kata kenyataan itu.

Menurut kenyataan itu lagi, peraduan Peraduan Beli & Menang Baucar Hadiah RM100,000 tersebut akan berlangsung selama tiga bulan bermula 1 Oktober lalu hingga Disember depan.

Senarai nama pelanggan yang telah dipilih selaku pemenang bulanan akan diumumkan di sosial media rasmi ST Rosyam Mart dan ST Food Mart.

Mengulas lanjut, hadiah baucar tunai yang ditawarkan dibahagikan kepada dua kategori iaitu untuk pemenang utama dan pemenang saguhati pada setiap bulan.

Justeru, pihak ST Rosyam Mart mengalu-alukan penyertaan orang ramai terutama daripada pelanggan setia mereka, sekali gus merebut tawaran menangi baucar tunai bernilai kira-kira RM100,000.

Untuk menyemak senarai lokasi premis cawangan, sila layari laman sesawang www.sriternak.com atau ikuti laman sosial rasmi mereka di semua platform sedia ada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *