Home » PIXY perkenal rangkaian penjagaan wajah ekstrak superfruit, Glowssentials

PIXY perkenal rangkaian penjagaan wajah ekstrak superfruit, Glowssentials

JIKA dulu PIXY lebih dikenali sebagai jenama kosmetik, kini jenama itu mula melebarkan sayapnya sebagai jenama kecantikan.

Justeru, sebagai sebahagian daripada peralihan itu, PIXY telah memperkenalkan barisan penjagaan kulit besar-besarannya yang pertama, siri PIXY Glowssentials yang tersedia secara eksklusif di Watsons.

Penolong Pengurus Besar Mandom Malaysia Kyohei Yoshioka berkata, apabila kulit kita sihat dan dilindungi daripada bakteria dan radikal bebas, ia bukan sahaja kelihatan cerah tetapi juga menyerlah secara semula jadi.

Katanya Siri PIXY Glowssentials ialah rangkaian penjagaan kulit muka harian yang telah dirumus khas dengan Natural Vita Complex.

“Campuran unik ini menggabungkan ekstrak “Superfruit” dan vitamin penting untuk menyuburkan sel kulit dalam lapisan epidermis, menggalakkan kulit yang sihat, bermaya dan berseri.

“Salah satu ciri utama siri PIXY Glowssentials ialah formulanya yang ringan, yang menyerap dengan cepat ke dalam kulit tanpa meninggalkan rasa melekit,” katanya pada majlis pelancaran PIXY Glowssentials di Glasshouse Ampang, baru-baru ini.

Rangkaian PIXY Glowssentials terbahagi kepada 2 iaitu:

1) Light Radiance: Disasarkan kepada wanita berumur antara 20 dan 30 tahun yang mencari produk penjagaan kulit dengan bahan semula jadi untuk mengekalkan kesihatan dan keserlahkan kulit mereka, dan dalam masa yang sama menginginkan penampilan kulit yang lebih cerah kerana fungsi utama produk ini adalah untuk mencerahkan kulit.

Untuk variasi Light Radiance, ramuan yang dirumus termasuklah ekstrak buah Mulberi, Vitamin B3, dan Provitamin B5.

Pixy Glowssentials Light Radiance Mulberry Infused Micellar Water (145ml) – RM15.90

Pixy Glowssentials Light Radiance Soft & Bright Whip Foam (60g) – RM7.90

Pixy Glowssentials Light Radiance Smooth & Bright Peel-Off Mask (60g) – RM12.90

Pixy Glowssentials Light Radiance Tone & Bright Cream (20g) – RM12.90

Pixy Glowssentials Light Radiance Vitamin Infused Brightening Mist (60ml) – RM12.90

2) Pollution Off: Disasarkan kepada wanita dalam kumpulan umur yang sama yang mengambil berat tentang kesan pencemaran pada kulit mereka, siri Pollution Off dirumus dengan bahan semula jadi dan sifat antibakteria untuk mengekalkan kesihatan dan keserian kulit mereka.

Fungsi utama rangkaian ini adalah untuk melindungi kulit daripada pencemaran alam sekitar. Dengan ekstrak buah Kiwi, Vitamin E, dan Provitamin B5 sebagai bahan utama, ia dirumus dengan teliti untuk melindungi kulit dan menggalakkan kesejahteraan kulit secara keseluruhannya.

Pixy Glowssentials Pollution Off Deep Cleansing Face Wash (60g) – RM7.90

Pixy Glowssentials Pollution Off Clay + Scrub Face Mask (60g) – RM12.90

Pixy Glowssentials Pollution Off All-In-One Gel Moisturizer (100g) – RM17.90

Pixy Glowssentials Pollution Off Sunshield Daily Moisturizer (20g) – RM12.90

Pixy Glowssentials Pollution Off Vitamin Infused Protecting Mist (60ml) – RM12.90

Untuk info lanjut mengenai PIXY Glowssentials terbaru, sila layari laman web PIXY, Facebook, Instagram, Youtube, Tiktok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *