Home » Pizza Hut dan Coca Cola bergabung hasil perisa baru, Cola-Borate

Pizza Hut dan Coca Cola bergabung hasil perisa baru, Cola-Borate

Bayangkan menikmati minuman Coca-Cola dan piza dalam satu masa! Itulah yang menjadi percubaan berani Pizza Hut Malaysia dan Coca-Cola yang berkolaborasi menampilkan dua variasi perisa baharu yang lazat: Hawaiian Cola Pizza dan Krispy Cola Wingstreet.

Menariknya setiap hidangan adalah hasil gabungan produk asli mereka yang amat digemari ramai, semestinya mencipta pengalaman rasa baharu yang hebat.

Dilancarkan pada 1 Ogos 2023 sehingga 15 September, kempen ini menjanjikan pengalaman rasa luar biasa yang tidak dapat dilupakan buat pencinta pizza dan kepak ayam.

Ketua Pegawai Pemasaran Pizza Hut Malaysia, Emily Chong berkata kedua-dua jenama besar itu bereksperimen lebih empat bulan untuk mereka cipta dan menambah baik resepi gabungan ini untuk menampilkan padanan rasa yang sempurna.

pizza

Usaha keras itu katanya berjaya menghasilkan dua rasa sensasi unik Pizza Hut dan Coca-Cola dalam setiap gigitan.

“Hawaiian Cola Pizza menggabungkan Hawaiian Chicken Pizza kami yang terlaris di pasaran dengan sos khas yang dihasilkan daripada soda Cola yang disukai ramai.

“Kami yakin peminat pizza akan jatuh cinta dengan kombinasi pedas dan savuri, bersama percikan Cola. Manakala Krispy Cola Wingstreet menampilkan kepak ayam berjus dengan ramuan istimewa soda Cola, yang pastinya mencipta deria rasa yang tak mampu dilupakan,” katanya.

Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Pelaburan Pembotolan Coca-Cola Singapura, Malaysia, dan Brunei, Tolga Cebe pula berkata kolaborasi antara dua jenama itu amat dinanti-nantikan.

“Sekian lama Pizza Hut telah memberikan kualiti unggul dalam setiap usaha mereka dan hal itu menyamai nilai kami yang sangat mengutamakan pengalaman pelanggan.

“Terkenal sebagai jenama terkemuka dalam bidang masing-masing, Coca-cola dan Pizza Hut adalah gabungan yang sempurna.

“Dengan tawaran baharu yang unik ini, pelanggan boleh menikmati kedua-dua perisa dalam satu hidangan yang menyelerakan. Inilah Real Magic antara Coca-cola dan Pizza Hut,” katanya.

Untuk menyemarakkan lagi keterujaan, sebuah mesin layan diri khas akan dipasang di lokasi yang dirahsiakan di sekitar Lembah Klang.

Sudah pasti ada kejutan yang menanti buat peminat yang menggunakan mesin layan diri ini, sekaligus menambahkan lagi keseronokan pengalaman itu.

Tersedia di kesemua 453 buah restoran Pizza Hut di seluruh negara, rangkaian Pizza Hut X Coca-Cola boleh dinikmati sebagai sebahagian daripada kombo Pizza Hut MyBox, kombo Huts Meal atau Kombo

WingStreet dengan tambahan RM3.90 untuk setiap set.

Maklumat lanjut mengenai lokasi mesin layan diri khas dan kemas kini mengenai kempen Pizza Hut X Coca-Cola, peminat kedua-dua jenama ini boleh mengikuti Facebook rasmi Pizza Hut Malaysia (www.facebook.com/PizzaHutMalaysia) dan Instagram (www.instagram.com/PizzaHutMalaysia)

Baca juga:

One thought on “Pizza Hut dan Coca Cola bergabung hasil perisa baru, Cola-Borate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *