Home » Pizza Hut Melts ‘syurga’ pencinta keju mozarella

Pizza Hut Melts ‘syurga’ pencinta keju mozarella

pizza hut

KUALA LUMPUR: Rangkaian restoran di bawah QSR Brands, Pizza Hut tampil dengan rangkaian produk baharu, Pizza Hut Melts.

Menampilkan kerak yang dibungkus rangup lalu dibakar, Melts menawarkan pilihan empat jenis topping enak yang mana setiap satu mengeluarkan sejumlah besar keju mozzarella.

Pizza Hut menyasarkan untuk berkembang melangkaui piza yang mana secara tradisinya sering dijadikan hidangan berkumpulan sekali-sekala kepada pengalaman makan individu setiap hari.

Ketua Pegawai Pemasaran Pizza Hut Malaysia, Emily Chong melihat pengenalan Melts membuka kunci kategori baharu dalam jenama Pizza Hut dan seterusnya menjadikannya lebih mudah diakses sambil menarik lebih ramai pengguna muda.

Beliau berkata, Melts direka untuk golongan muda Malaysia yang menjalani gaya hidup sibuk dan mengidamkan hidangan ‘cheesy’ tetapi tidak mempunyai masa untuk menikmati keseluruhan piza.

“Pizza Hut memberi tumpuan untuk menjadi lebih daripada sekadar hidangan sekali-sekala.

“Kami menyasarkan untuk menjadi pilihan hidangan harian kontemporari dan Melts adalah produk yang sempurna untuk strategi ini.

“Ia cepat, lazat dan sesuai untuk pengunjung solo dan berkumpulan yang merupakan satu trend yang ditunjukkan oleh kajian kami,” katanya.

Ketua Pegawai Pemasaran Pizza Hut Malaysia, Emily Chong (kanan) bersama kumpulan Dolla dan Pengarah Universal Studios Malaysia, Kim Lim (kiri).

Untuk menandakan kejayaan penting ini, Pizza Hut menamakan kumpulan pop wanita Malaysia yang sedang berkembang dan mendapat sambutan besar ketika Hari Raya baru-baru ini, Dolla sebagai duta produk Pizza Hut Melts.

Empat perisa Pizza Hut Melts ditawarkan; Ayam BBQ, Chicken Mania, Surf’s Up dan Aloha Lover boleh didapati pada harga daripada RM16.90 untuk ala carte, daripada RM17.50 dengan sos pencicah, dan daripada RM18.90 untuk set MyBox Melts termasuk hidangan sampingan dan minuman.

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.pizzahut.com.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *