Home » Rangkaian Full Flowers The Body Shop tampil 4 wangian bunga

Rangkaian Full Flowers The Body Shop tampil 4 wangian bunga

Alam semula jadi sering menjadi inspirasi syarikat pengeluar produk kosmetik dan wangian di serata dunia yang mengetengahkan pelbagai manfaat tumbuh-tumbuhan dan bunga-bungaan.

Jenama seperti The Body Shop sememangnya dikenali antara yang mengangkat elemen alam semulajadi dalam pengeluaran setiap produk daripada penjagaan kulit dan badan, kosmetik hinggalah wangian.

Terbaharu, koleksi wangian Full Flowers The Body Shop didatangkan dengan 4 varian wangian berasaskan bunga-bungaan yang memikat jiwa.

Diinspirasikan oleh aroma yang kaya, mekar dan pelbagai rupa dari keseluruhan bunga, koleksi ini dihasilkan dengan paduan kelopak bunga, daun hijau, batang berkayu, buah dan resin manis.

Berikut 4 wangian dalam koleksi Full Flowers The Body Shop yang dilancarkan baru-baru ini.

Full Rose EDP (75ml – RM269)

Full Rose EDP menampilkan bauan segar dan aromatik dalam koleksi terbaru ini. Rangkaian uniseks baharu ini diilhamkan oleh keseluruhan bunga, termasuk bahagian lelaki dan perempuan.

Diekstrak daripada bunga mawar yang dipetik di Grasse, Perancis, koleksi ini diperbuat dengan 90% bahan asli semula jadi, ia juga diperakui oleh The Vegan Society.

Not wangian ros, daun geranium dan cardamom

Full Iris EDP (75ml – RM269)

Koleksi ini menampilkan aroma yang lebih lembut, floral dan woody diekstrak daripada bahagian batang iris yang ditanam dan dituai selama tiga tahun di Selatan Perancis.

Not wangian juniper berry, iris dan cedarwood

Full Orange Blossom EDP (75ml – RM269)

Koleksi ini menampilkan bauan sitrus segar, diadun dengan bunga oren yang iekstrak daripada tunas bunga oren yang dipetik di rantau Nil, Mesir.

Not wangian bergamot, bunga oren, neroli dan vetiver

Full Ylang Ylang EDP (75ml – RM269)

Koleksi menampilkan aroma yang agak spicy di tengah haruman bunga putih ylang ylang. Diperbuat dari  minyak pati ylang ylang yang diekstrak daripada bunga ylang ylang yang dipetik di pulau Madagascar. Minyak semula jadi ini diadun dengan lada hitam wangi mewakili aroma pedas serta bauan vanilla.

Not wangian ylang ylang, lada hitam dan vanila.

Untuk maklumat lanjut mengenai rangkaian terbaru dari The Body Shop, boleh layari www.thebodyshop.com.my atau media social Instagram / TikTok / Facebook

One thought on “Rangkaian Full Flowers The Body Shop tampil 4 wangian bunga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *