Home » Wangian terbaru Full Magnolia sertai koleksi Full Flower The Body Shop  

Wangian terbaru Full Magnolia sertai koleksi Full Flower The Body Shop  

body shop

SELEPAS melancarkan empat aroma di bawah keluarga Full Flower, The Body Shop kini menampilkan satu lagi haruman terbaru, Full Magnolia Eau de Parfum.

Terkenal dengan penghasilan haruman berasaskan alam semulajadi, Body Shop terus mewarnai dunia haruman dengan parfum dengan wangian aromatik yang hangat.

Menggunakan seluruh bunga Magnolia dari kelopak hinggalah batangnya, formula wangian ini juga diiktiraf sebagai vegan oleh The Vegan Society serta bebas kekejaman  yang selamat untuk pengguna dan untuk bumi. 

Full Magnolia ini juga adalah tambahan terbaru kepada koleksi unik ini, wangian segar dengan formulasi buah-buahan dan bunga.

Di tengah-tengah Eau de Parfum ini ialah minyak pati magnolia semulajadi yang berharga, diekstrak daripada bunga magnolia dan dipetik sendiri di wilayah selatan China.

Bau ringan dan lembut minyak pati semulajadi ini mewakili bunga yang mekar dan elegan. Ia diadun dengan rhubarb hijau dan juicy yang melambangkan daun pohon yang hijau dan aromatik, dan kayu putih yang menenangkan, menampilkan cabang-cabangnya yang lembut dan halus.

Rangkaian uniseks baharu ini memiliki bau yang elegan mencerminkan kesegaran dan keindahan bunga magnolia.

Eau de Parfum ini didatangkan dalam botol yang diperbuat daripada kaca kitar semula, dengan penutup direka untuk lebih mampan, diperbuat daripada kayu dan gabus yang boleh diperbaharui secara semula jadi. 

Kunjungi The Body Shop Full Flowers Garden di East Entrance Atrium, Mid Valley Megamall dari 1 hingga 7 April 2024 untuk menikmati keindahan dan wangian bunga serta pelbagai promosi menarik.

BACA JUGA:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *