Home » Sambutan ulang tahun ke-8 MOP KLIA meriah

Sambutan ulang tahun ke-8 MOP KLIA meriah

MOP KLIA

SEPANG – Pusat membeli belah dari Jepun, Mitsui Outlet Park KLIA Sepang (MOP KLIA) baru-baru ini telah menyambut sambutan ulang tahunnya yang ke-8 sepanjang Julai dengan penuh kemeriahan dan warna warni.

Pelbagai aktiviti menarik telah disediakan termasuk persembahan di Sunshine Square mendapat sambutan menggalakkan pengunjung pusat beli belah ini dipenuhi hiasan bertemakan pesta hari jadi yang belum pernah dibuat sebelum ini.

Naib Pengarah Urusan MFMA Development Sdn Bhd TJ Cheah berkata, sambutan sepanjang bulan Julai itu menawarkan hadiah-hadiah menarik, ganjaran pulangan tunai serta-merta, persembahan hiburan, pemberian promosi yang hebat hingga 80 peratus dan banyak lagi.

“Kami mahu berkongsi sambutan ini dengan semua pengunjung sebagai tanda penghargaan atas sokongan mereka selama ini,” kata Cheah.

Sebagai sebahagian daripada sambutan ulang tahun, pembeli juga berpeluang menikmati gula-gula dan cupcake enak seterusnya menuntut lebih banyak hadiah seperti barangan memperingati ulang tahun ke-8 MOP KLIA.

Peraduan cabutan bertuah turut disediakan di mana pembeli boleh memenangi produk atau barangan elektronik daripada Courts dan banyak lagi.

Sepanjang bulan sambutan juga, pembeli boleh mengambil bahagian dalam pelbagai bengkel dan aktiviti yang dianjurkan untuk seisi keluarga termasuk anak-anak.

Para pembeli yang ingin menyertai aktiviti dan acara ini perlu mendaftar butiran mereka menggunakan Aplikasi Mitsui Shopping Park MY.  Melalui aplikasi ini, pembeli juga boleh menuntut mata, baucar dan ganjaran lain.

MOP KLIA mempunyai kedudukan strategik hanya 8 minit dari KLIA dan klia2 dan anggaran 45 minit dari Pusat Bandaraya KL.

Pusat membeli-belah ini mudah diakses melalui beberapa lebuh raya seperti ELITE, LDP, KESAS, MAJU Expressway, North South Expressway Central Link dan NKVE.

Perkhidmatan pengangkutan awam yang mencukupi turut disediakan untuk kemudahan mengunjungi MOP KLIA. 

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang tawaran, promosi dan acara yang akan datang di MOP KLIA, layari mitsui-shopping-park.com.my/MOPKLIA/ atau www.facebook.com/MOPKLIA.

Baca juga:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *