Home » Selepas pelan ansuran miliki barangan berjenama, kini Sellection tawar program kesetiaan Setiaa

Selepas pelan ansuran miliki barangan berjenama, kini Sellection tawar program kesetiaan Setiaa

sellection

SEMUA individu layak dan berhak untuk tampil cantik dan bergaya, rasa bahagia dan yakin dengan diri sendiri tanpa mengira status sosial dan latar belakang.

Inilah yang menjadi pegangan Pengasas butik Sellection, Nor Rafidah Khairuddin yang telah merealisasikan impian ramai memiliki barangan berjenama original pada harga mampu milik.

Malah baginya, beg tangan yang sinonim sebagai pelengkap gaya wanita itu juga seharusnya disesuaikan dengan personaliti pemiliknya dan itulah yang menjadi trademark Sellection yang mementingkan sentuhan personal setiap pelanggannya.

Bermula sebagai ‘personal shopper’ atau PS di Montreal, Kanada sembilan tahun lalu sehinggalah melebarkan empayar perniagaan di tanahair, Nor Rafidah percaya memiliki barangan berjenama bukan lagi angan-angan kosong.

“Jika dulu hanya golongan tertentu saja boleh memakai dan membeli barangan berjenama mewah, Sellection berjaya mengubah persepsi dan kebiasaan tersebut.

“Kini orang biasa tak kira usia dan sosial status pun boleh pakai beg, aksesori atau tas tangan berjenama dengan harga berpatutan. Semua individu layak dan berhak waima mereka seorang surirumah, peniaga kecil, guru dan sebagainya,” kata Rafidah.

Malah, dengan tawaran pelan pembayaran ansuran dengan beberapa syarikat seperti Atome dan myIOU memberikan jenama itu peluang untuk membantu pelanggan merancang kewangan bulanan.

Istimewanya pelan ansuran yang ditawarkan adalah hanya membayar deposit kali pertama dan pelanggan boleh terus memiliki apa yang diingini.

“Bererti mereka tak perlu lagi untuk menunggu sehingga bayaran akhir, baru nak pakai handbag. Nak pakai ‘branded item’ yang “ori” secara ansuran tidak mustahil lagi,” katanya.

Menurutnya, Sellection kini memperkenalkan Program Keahlian Sellection yang diberi nama SETIAA merupakan program keahlian premium yang direka khas untuk semua para palanggan.

“Sempena ulang tahun kelima Sellection, kita telah melakukan satu lagi penambahbaikan untuk menghargai pelanggan yang masih setia membeli dengan kami.

“Program ini memberikan akses kepada pelbagai faedah antaranya baucer eksklusif, penghantaran percuma serta sesi pengambaran yang pasti menyeronokkan, akan menyerlahkan keyakinan para pembeli setia kami.

“Selaras dengan prinsip SETIAA iaitu Keyakinan, Kesetiaan dan Kebersamaan, kami mengharapkan program ini dapat memberikan nilai tambah buat semua pelanggan-pelanggan setia Sellection.” katanya ketika majlis rumah terbuka yang dianjurkan oleh Sellection baru-baru ini.

Sellection.com merupakan butik barangan berjenama yang menawarkan lebih 1,000 koleksi termasuk aksesori seperti Coach, Michael Kors, Fossil dan Kate Spade.

Sebarang maklumat lanjut tentang SETIAA, sila layari www.setiaa.com dan rasai pengalaman membeli belah di www.sellection.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *