Home » Suria KLCC tawar baucar beli-belah lebih RM600,000

Suria KLCC tawar baucar beli-belah lebih RM600,000

klcc

DESTINASI utama beli-belah, Suria KLCC kembali dengan kempen ‘The Golden Ticket’ untuk kali keempat lanjutan daripada sambutan hebat sejak diperkenalkan kepada pengunjung pada 2020.

Kempen yang menawarkan ganjaran lebih besar dan menarik ini akan berlangsung menerusi tiga peringkat bermula dengan Majlis Media pada 2 Jun diikuti oleh Tebusan ‘Golden Ticket’ yang akan bermula pada 3 hingga 24 Jun dan akan berakhir dengan Majlis Penghargaan Pembeli yang akan diadakan pada 25 Jun.

Acara tebusan ‘Golden Ticket’ akan berlangsung di Suria KLCC ‘Centre Court’ yang mana 100 kotak misteri akan tersedia untuk aktiviti cabutan bertuah buat para pelanggan.

Setiap kotak mengandungi sekeping ‘Golden Ticket’ yang bernilai RM5,000 atau sekeping ‘Purple Ticket’ yang bernilai RM50.

Pelanggan yang berbelanja RM500 dan ke atas dalam dua resit dari mana-mana kedai terpilih berpeluang untuk menyertai cabutan bertuah ini dan dapat menikmati ganjaran melalui tebusan e-Baucar yang dimenangi.

Para pemenang ‘Golden Ticket’ bakal dirai apabila setiap daripada mereka berpeluang untuk menyertai sesi fotografi dan setiap daripada gambar para pemenang akan dilayarkan di skrin digital berputar yang bertempat di ‘Centre Court’ dan juga di setiap skrin digital yang tersedia di sekitar pusat beli-belah.

Satu sesi cabutan bertuah untuk setiap hari minggu akan diadakan di antara jam 12 tengahari hingga jam 8 malam, manakala dua sesi cabutan bertuah akan diadakan untuk setiap hujung minggu yang mana sesi pertama akan diadakan di antara jam 10 pagi hingga jam 2 petang dan sesi kedua di antara jam 5 petang hingga jam 9 malam.

100 keping tiket akan ditambah pada setiap sesi manakala lebihan tiket yang tidak dicabut akan digabungkan bersama tiket yang lain pada keesokannya.

Lebih menarik, 50 orang pelanggan yang paling banyak berbelanja semasa tempoh tebusan ‘Golden Ticket’ akan diundang untuk menyertai Majlis Penghargaan Pembeli pada 25 Jun. 

Majlis sambutan ini akan dilengkapi dengan jamuan koktel yang akan menghidangkan pelbagai juadah ‘canapés’ tidak ketinggalan penampilan DJ yang akan membuat persembahan secara langsung.

Bagi memeriahkan tanda penghargaan dari warga kerja Suria KLCC juga, seorang pelanggan setia yang bertuah berpeluang untuk memenangi ‘Super Golden Ticket’ yang bakal memberi ganjaran e-Baucar hebat yang bernilai RM10,000 tanpa perlu menambah nilai perbelanjaan.

Sementara itu, pelanggan terhormat yang lain akan menerima sekeping e-Baucar bernilai RM50 sebagai token penghargaan.

Kempen ‘The Golden Ticket’ adalah upacara tradisi tahunan yang amat berprestij dan sentiasa menantikan kehadiran pelanggan terhormat.

Sejak ia dianjurkan tiga tahun lepas, ‘The Golden Ticket’ telah menawarkan ganjaran hebat kepada pelanggan setia dan telah mencatat nilai melebihi RM1 juta untuk baucar beli-belah yang berjaya diberikan.

Ketua Pegawai Eksekutif Suria KLCC Sdn Bhd, Andrew Brien berkata, melihat daripada sasaran impak ekonomi, kebanyakan rakan perniagaan Suria KLCC telah mencatat peningkatan daripada sudut jumlah pelanggan dan jualan terus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *