Home » Undi dan berpeluang menang hadiah bernilai lebih RM150,000 di Guardian

Undi dan berpeluang menang hadiah bernilai lebih RM150,000 di Guardian

guardian

PERADUAN penghargaan jenama tahunan kegemaran Guardian kini kembali lagi dengan hadiah yang lebih hebat dan gempak untuk dimenangi.

Anugerah Guardian 2023 menjanjikan hadiah hebat bernilai lebih RM150,000 untuk dimenangi oleh para pengundi yang mengundi dalam EMPAT kategori utama iaitu; penjagaan kulit, kosmetik, penjagaan kesihatan dan penjagaan diri dengan 96 sub-kategori.

Ketua Pemasaran, Guardian Health and Beauty Sdn Bhd Angela Teo berkata, anugerah paling berprestij dan muktamad dalam pasaran masa kini ini mengambil kira kedalaman dan keluasan produk, jenama dan kategori yang terlibat.

Malah katanya, ia mungkin merupakan anugerah penghargaan jenama paling komprehensif di pasaran hari ini.

“Ia menyediakan gambaran yang bebas dan adil terhadap jenama yang paling banyak menjangkau dan memberi impak kepada pelanggan kami.

“Jenama yang terlibat juga akan memperolehi pemahaman yang lebih mendalam tentang jenama pilihan pelanggan,” katanya.

Untuk tahun ini, 200 jenama mengambil bahagian dengan lebih 400 produk bersaing untuk merebut anugerah dalam empat kategori utama.

“Pelanggan kami adalah pakar dalam menentukan produk dan jenama kesihatan dan kecantikan yang berkesan untuk mereka dan lebih penting lagi, nilai yang mereka perolehi daripada pembelian mereka di Guardian.

“Kami memberi suara kepada pelanggan untuk memilih jenama kesihatan dan kecantikan terbaik yang ditawarkan di semua stor kami menerusi sudut pandang mereka sendiri yang tidak berat sebelah,” tambah Angela.

Penyertaan untuk peraduan ini adalah percuma, tiada pembelian diperlukan dan ia terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang berumur 18 tahun dan ke atas yang memiliki alamat emel serta akaun Facebook atau Google yang sah.

Pengundi dikehendaki untuk mengundi sekurang-kurangnya TIGA sub-kategori untuk mendapatkan token untuk bermain MESIN CLAW, dan peluang untuk menyertai Cabutan Bertuah bagi memenangi Hadiah Utama.

Lebih banyak token yang anda perolehi, lebih banyak peluang anda untuk menyertai Cabutan Bertuah.

Tiada penyertaan undian maksimum harian ditetapkan, tetapi peserta hanya boleh bermain mesin claw sebanyak EMPAT kali sehari dan undian hanya akan dikira untuk penyertaan dengan serahan undian yang lengkap.

Oleh itu, pengundi digalakkan untuk menyertai laman undian untuk mengundi setiap hari kerana lebih banyak token yang mereka menangi, lebih besar peluang mereka untuk memenangi hadiah-hadiah utama.

Undian dibuka mulai sekarang hingga 2 Ogos 2023, dimana semua undian dikendalikan secara maya. Pelanggan hanya perlu mendaftar di http://awards2023.guardian.com.my/ dan mula mengundi.

Untuk maklumat lanjut serta terma dan syarat penuh Anugerah Guardian 2023 dan undian, sila layari http://awards2023.guardian.com.my/ atau mana-mana platform media sosial Guardian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *