Home » WeHome pacu revolusi ekonomi Malaysia dengan perkhidmatan e-dagang rentas sempadan

WeHome pacu revolusi ekonomi Malaysia dengan perkhidmatan e-dagang rentas sempadan

KUALA LUMPUR – WeHome, sebuah platform e-dagang rentas sempadan terkemuka, telah melancarkan perkhidmatan inovatifnya secara rasmi di Malaysia, memberikan penyelesaian transformatif kepada cabaran yang dihadapi oleh perniagaan dan individu dalam era digital.

Dengan komitmen yang teguh untuk memperkukuh ekonomi dan menangani masalah kos sara hidup, WeHome memperkenalkan satu rangkaian perkhidmatan yang komprehensif yang direka khusus untuk memperkasakan perniagaan dan merangsang pertumbuhan ekonomi.

Pengarah We Home Supply Chain (M) Sdn Bhd, Christina Ng berkata, platform bersepadu WeHome dan sistem gudang termaju menyumbang kepada pengukuhan kekuatan ekonomi perniagaan dan individu di Malaysia.

Katanya, berpandukan dasar dan cadangan kerajaan, WeHome membantu menangani kebimbangan kos sara hidup dan menggalakkan pertumbuhan yang mampan.

Pelancaran WeHome di Malaysia adalah misi utama kami untuk merevolusikan perdagangan rentas sempadan.

“Dengan platform bersepadu kami, sistem Gudang yang canggih, dan komitmen kami yang teguh terhadap kepuasan pelanggan, WeHome memperkuat kekuatan ekonomi perniagaan dan individu.

“Kami seiring dengan cadangan Kerajaan Madani, akan berusaha untuk mengatasi masalah kos sara hidup yang dihadapi oleh rakyat Malaysia,” katanya pada pelancaran WeHome di sini, hari ini.

wehome
Pengarah We Home Supply Chain (M) Sdn Bhd, Christina Ng.

Empat platform perkhidmatan utama WeHome memenuhi pelbagai keperluan pelanggannya:

Platform B2B/B2C Dalam Talian: Platform dalam talian yang cemerlang oleh WeHome memudahkan urus niaga lancar antara perniagaan dan pengguna, menawarkan peluang perdagangan global dan mendorong pengembangan ekonomi.

Platform Gudang Awan: “Sistem gudang super” (WMS dan CMS) yang canggih oleh WeHome memastikan operasi yang cekap dan selamat, membolehkan pengurusan rantaian bekalan yang lancar dan kepuasan pelanggan yang lebih baik.

Platform Logistik: WeHome menyediakan perkhidmatan logistik yang fleksibel dan kos berpatutan, memastikan penghantaran yang boleh dipercayai dan tepat pada masanya untuk penghantaran domestik dan antarabangsa. Ini memberdayakan perniagaan untuk mengembangkan jangkauan dan menjalankan pemasaran ke pasaran baru.

Platform Rantaian Bekalan Kewangan: Perkhidmatan rantaian bekalan kewangan oleh WeHome merespon cabaran ekonomi yang dihadapi oleh perniagaan, sejajar dengan dasar dan cadangan Kerajaan untuk mengatasi kemiskinan dan menggalakkan pertumbuhan yang mampan.

Tambah Ng, WeHome Malaysia yang berada di barisan hadapan Perdagangan Rentas Sempadan 5G, memperkenalkan kelebihan tambahan:

Pameran Produk dan Pusat Pengalaman: Pusat Pengalaman WeHome, ditambah dengan sebuah bilik pameran yang luas di The Mines, membolehkan pelanggan mencuba dan menilai kualiti produk, membina keyakinan dalam keputusan pembelian mereka. Ini meningkatkan jualan dan mencipta pengalaman membeli-belah yang hebat.

Gudang E-Dagang Rentas Sempadan: Dengan sistem gudang yang cekap, WeHome memastikan masa penghantaran yang singkat, menghantar pesanan secara langsung dari Pusat Sehenti yang menggabungkan produk dari China, Malaysia, dan negara lain. Ia membantu menyelaraskan operasi dan mengurangkan kos.

Ruang Berkongsi untuk Bakat Penyiaran Langsung: WeHome menyediakan ruang pejabat percuma yang lengkap untuk penstriman langsung dan peniaga e-dagang, merangsang keusahawanan dan membolehkan mereka berkembang tanpa memerlukan pejabat fizikal. Ini mengurangkan kos operasi dan menggalakkan pertumbuhan perniagaan.

Studio Penyiaran Langsung: Ruang studio percuma oleh WeHome memperkasakan bakal usahawan, pekerja bebas, pemasar dalam talian, dan pemilik kedai untuk mencipta kandungan yang menarik untuk platform seperti TikTok, Facebook, dan Instagram Live. Ini mengembangkan kehadiran mereka dalam talian dan meningkatkan interaksi pelanggan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *