Home » Pandu Proton X90 secara percuma

Pandu Proton X90 secara percuma

BAGI meraikan pelancaran kenderaan utiliti sukan (SUV) separa hibrid pertama di pasaran, Proton menawarkan 10 pemenang bertuah untuk merasai pemanduan menggunakan Proton X90 secara percuma selama tiga hari.

Peraduan ini berlangsung sehingga 30 Jun 2023 dan terbuka untuk semua warganegara dan bukan warganegara Malaysia yang mempunyai kad identiti dan lesen memandu kelas D yang sah.

Peserta yang berminat untuk menyertai peraduan ini hanya perlu mengikuti laman rasmi Facebook dan/atau Instagram Proton dan klik ‘Suka’ pada hantaran pengumuman peraduan.

Peserta juga perlu berkongsi apa yang mereka suka tentang Proton X90 dan tag tiga rakan berserta tanda pagar #PROTONX90ATFIRSTSIGHT

Peserta juga perlu memastikan profil Facebook dan/atau Instagram mereka ditetapkan pada ‘Public’ supaya pihak Proton boleh melihat penyertaan anda.

Proton akan menghubungi pemenang untuk pengesahan maklumat dan pemenang dikehendaki menjawab e-mel atau panggilan telefon daripada Proton atau hubungi Proton dalam tempoh tujuh hari kalendar dari tarikh e-mel atau panggilan telefon daripada Proton untuk mengesahkan ganjaran.

Ganjaran Peraduan akan diedarkan kepada pemenang pada hujung minggu (Jumaat hingga Isnin) bergantung kepada ketersediaan pemenang dalam tempoh tiga bulan selepas pengumuman dan mesti digunakan dalam masa tiga bulan.

Untuk menyertai peraduan, anda boleh layari Facebook https://www.facebook.com/ProtonCarsOfficial atau Instagram https://www.instagram.com/protoncars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *