Home » AirAsia tawar tempat duduk percuma bermula RM25 sehala

AirAsia tawar tempat duduk percuma bermula RM25 sehala

AirAsia

SEPANG: Syarikat penerbangan tambang rendah, AirAsia kembali menawarkan promosi tempat duduk percuma untuk penerbangan ke 130 destinasi dengan tambang bermula RM25 termasuk semua sehala.

Promosi ini tersedia untuk tempahan bermula 12 hingga 18 Jun 2023 untuk tempoh perjalanan antara 1 September 2023 hingga 8 Oktober 2024.

Lawati destinasi domestik yang indah dengan AirAsia Malaysia (AK) seperti Pulau Pinang, Kuala Terengganu, Langkawi, Alor Setar, Johor Bahru dan banyak lagi dengan tambang daripada RM25 termasuk semua** sehala atau lawatilah bandar antarabangsa seperti Singapura, Jakarta, Bangkok, Bandar Ho Chi Minh, Krabi dan destinasi-destinasi Asean yang menakjubkan daripada RM60 termasuk semua** sehala.

Terbang lebih jauh dengan AirAsia X (D7) ke destinasi yang menarik seperti Busan, Hangzhou, Melbourne, Osaka, Taipei dan lain-lain daripada RM279 termasuk semua** sehala untuk tempat duduk Ekonomi dan daripada RM899 termasuk semua** sehala untuk tempat duduk Premium Flatbed.

Lengkapkan tempahan anda dengan diskaun sehingga 50 peratus untuk Pek Nilai termasuk hidangan dalam penerbangan oleh Santan airasia, pemilihan tempat duduk, insurans perjalanan dan bagasi daftar masuk 20kg untuk percutian yang lebih lancar.

Terma dan syarat:

*Tambang promosi TEMPAT DUDUK PERCUMA tidak termasuk cukai lapangan terbang, fi MAVCOM, surcaj bahan api dan bayaran lain yang berkenaan. Tertakluk kepada terma dan syarat.

**Tambang termasuk semua sehala ke destinasi domestik bermula daripada RM25 termasuk cukai lapangan terbang, fi MAVCOM, surcaj bahan api dan bayaran lain yang berkenaan. Tambang ke destinasi Asean dan seterusnya bermula daripada RM60 termasuk cukai lapangan terbang, fi MAVCOM, surcaj bahan api dan bayaran lain yang berkenaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *