Home » Avenue K rai Tahun Naga dengan kempen ‘Eden of Opulence’ 

Avenue K rai Tahun Naga dengan kempen ‘Eden of Opulence’ 

avenue K

KUALA LUMPUR – Sempena kedatangan Tahun Baharu Cina tidak lama lagi, pusat beli belah Avenue K melancarkan ‘Eden of Opulence’, kempen berkonsepkan percutian alam semula jadi dari 19 Januari hingga 25 Februari 2024.

Dengan wajah atrium Avenue K yang diubah menjadi sebuah taman, pusat beli-belah ini juga dihias dengan kehijauan dan warna-warna perayaan, bertujuan untuk mewujudkan suasana kejayaan dan kegembiraan keluarga.

Di tengah-tengah ‘Eden of Opulence’ ini juga pelanggan boleh membuat penebusan antaranya membelanjakan RM238 layak menebus Paket Ang Pao, manakala pembelian RM488 membolehkan penebusan Bowl Porcelain Avenue K dan Paket Ang Pao eksklusif.

Manakala, pengunjung yang membelanjakan RM100 dalam satu resit boleh menebus pokok Golden Pothos (Money Plant), yang melambangkan tema pertumbuhan dan kekayaan.

Bagi meningkatkan suasana perayaan, pokok ucapan Tahun Baru Cina mengajak pembeli untuk menghiasinya dengan kad ucapan.

Kemuncak kempen ini termasuk memilih tiga hasrat yang paling tulus, masing-masing memenangi baucar tunai Leather Avenue bernilai RM200.

Pengunjung juga boleh menerokai pelbagai aktiviti termasuk persembahan tarian singa yang melambangkan rahmat, dan pelbagai acara seperti pemberian gula-gula kapas, pertunjukan Chinese Face Changing Show, 5 Gendang Maharaja berirama, dan penampilan oleh Maskot Fu Lu Shou dan Dewa Kemakmuran.

Pengunjung juga berpeluang menikmati pelbagai diskaun, baucar dan tawaran yang disediakan oleh kedai-kedai yang terdapat di Avenue K secara eksklusif untuk ahli Aplikasi AK.

Antara jenama yang mengambil bahagian termasuk Aroii Thai, AVEDA Salon Esthetic Hairdressing, Babyshop, Blink Threading and Waxing Studio, C. Michael London, C Spring, CUSTOMIND, Erawan Wellness Massage, Esfolar, Farmer’s Bar, Gigi Coffee, Max Fashion, Good2U, Guardian, Karaoke Manekineko dan Krispy Kreme.

Tidak ketinggalan jenama seperti LAC, Leather Avenue, Leica, Mamadang, Ming Ren Xuan, MST Golf, New Image Eyewear Optical Shop, Noodle Shack, Original Classic, Signature PrimeCare Dental, Red Wing, Salad Atelier, Sephora, Subway, SUPERPARK Malaysia, Tealive, The Nail Shop, The Chicken Rice Shop, Urbean, Wrap ‘N Roll, Sushi Zanmai, Strip dan ZUS Coffee turut mengambil bahagian dalam kemeriahan sambutan Tahun Baru Cina 2024 di Avenue K.

Jadi apa tunggu lagi, kunjungi pusat beli belah Avenue K dan alami ‘Eden of Opulence’ mereka sambil mengelilingi diri anda dengan kemakmuran Tahun Baru Cina ini.

BACA JUGA:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *