Home » Carlo Rino tampil Siri Vearth koleksi mesra alam

Carlo Rino tampil Siri Vearth koleksi mesra alam

carlorino

JENAMA kontemporari, Carlo Rino tampil dengan Koleksi Kitar Semula – Siri Vearth supaya pengguna dapat menikmati dunia fesyen lestari.

Diinspirasikan daripada warna semula jadi bumi mempersonakan, Siri Vearth mampu mencipta rupa paras yang mesra alam dan bergaya.

Siri Vearth menampilkan koleksi beg bahu lembut dan ringan, serta direka dengan penuh ketelitian daripada bahan kitar semula yang menawarkan elemen praktikal serta pemerhatian yang mendalam terhadap alam sekitar.

Setiap beg melambangkan simbol dedikasi Carlo Rino dalam mencipta dunia lestari yang lebih baik, malah turut menjadikannya aksesori yang sempurna bagi setiap fashionista.

Terinspirasi oleh warna-warna memukau alam semula jadi, beg bahu yang bergaya dan berkualiti ini direka khas untuk menyerlahkan aura peribadi sambil melangkah ke arah kelestarian planet yang lebih baik.

Setiap beg diperbuat daripada bahan kitar semula dan terdapat dalam lima pilihan warna yang melambangkan elemen semula jadi: Putih untuk Pasir, Kelabu untuk Batu, Hijau untuk Pokok, Merah Jambu untuk Bunga dan Coklat untuk Kayu.

Dengan reka bentuknya yang ringan dan padat, Siri Vearth sesuai untuk gaya harian malah dalam apa jua penampilan.

Serikan penampilan diri anda dengan menggayakan Siri Vearth, sekali gus mampu membuat pilihan yang lebih prihatin untuk masa hadapan.

Siri Vearth juga turut menampilkan teg berbentuk segi tiga yang jelas menyatakan inisiatif utama kelestarian koleksi ini, iaitu “guna semula, kurangkan, kitar semula”.

Untuk menekankan lagi keutamaan Carlo Rino terhadap koleksi mesra alam ini, ia dilengkapi perkakasan emas berbentuk segi tiga yang bersimbolkan “Kitar Semula Segitiga” di bahagian tepi tali.

Elemen ini menggambarkan dedikasi jenama Carlo Rino untuk menghasilkan rangkaian fesyen bergaya yang berkualiti dan selaras dengan nilai pengguna.

Selain reka bentuk yang mesra alam, Siri Vearth juga sangat praktikal dan versatil, menjadikannya pilihan yang ideal untuk dipakai harian.

Beg-beg yang ringan ini juga sesuai untuk gaya aktif serta kasual.

Sama ada anda keluar menjalani rutin harian, berjoging, atau hanya keluar bersiar-siar, jadikan Siri Vearth sebagai pilihan fesyen yang bukan sahaja praktikal, malah turut menjadi satu lambang fesyen yang popular.

Koleksi Siri Vearth berjaya menggabungkan kelestarian dan stail berkat dedikasi dan komitmen oleh Carlo Rino dalam mencipta reka bentuk yang mesra alam dan mengikuti trend fesyen terkini.

Dengan menggayakan setiap beg dalam Siri Vearth, anda juga boleh menjadi ikon yang memelihara planet kita sambil kekal moden dan praktikal.

Koleksi Siri Vearth boleh didapati pada harga RM499 di www.carlorino.net, butik-butik Carlo Rino di seluruh negara dan gedung beli-belah utama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *