Home » Revitalessence Skin Glow Foundation terbaru dari Shiseido, perkuat pelindung kulit dengan prebiotik

Revitalessence Skin Glow Foundation terbaru dari Shiseido, perkuat pelindung kulit dengan prebiotik

shiseido

Disokong oleh lebih 120 tahun penyelidikan dan dikuasakan oleh bahan aktif penjagaan kulit, REVITALESSENCE SKIN GLOW Foundation SPF 30 PA+++ Shiseido yang baharu memberikan hasil bercahaya yang tahan lama walaupun selepas solekan ditanggalkan.

Dua prebiotic mujarab – Kefir+ yang difermentasi dan Niacinamide – menjana keupayaan untuk mengekalkan mikrobiom yang sihat untuk kulit yang cerah dan berseri secara semula jadi.

Naib Presiden Kanan Pemasaran Global SHISEIDO Makeup, Deborah Ross berkata, Shiseido memanfaatkan kepakaran mereka dalam sains dan teknologi kulit untuk membangunkan foundation yang mempunyai multi-tugasan dan faedah yang terbukti secara klinikal.

“Dimuatkan dalam botol mutiara yang diperbuat daripada bahan kitar semula selepas digunakan oleh pengguna, formula ringan ini terasa seperti penjagaan kulit sambil memberikan 24 jam penghidratan dan 12 jam liputan sederhana yang boleh dibina dengan kemasan yang berseri.

“Hanya dalam satu minggu, garis-garis halus kelihatan berkurangan dan kulit yang terdedah kelihatan lebih licin dan cerah.

“Gandingkan pula REVITALESSENCE SKIN GLOW Foundation dengan Ultimune Power Infusing Serum terlaris SHISEIDO untuk 2 kali kekuatan dan keserian,” katanya.

Salah satu wajah legenda pelancaran ini ialah Jenny Shimizu, model dan pelakon Jepun-Amerika yang muncul dalam kempen solek Inoui ikonik SHISEIDO yang dirakam oleh jurugambar Steven Meisel pada tahun 1993.

Pengarah Artistik Global SHISEIDO Makeup, James Boehmer pula berkata, sebagai jenama Shiseido sentiasa melangkaui sempadan kecantikan dan itulah yang Jenny tampilkan.

 “Saya sangat gembira kerana dia kembali ke SHISEIDO selepas 30 tahun,” katanya.

30 pilihan warna untuk semua jenis tona kulit

Pilih daripada 30 warna yang sesuai dengan anda yang dinamakan sempena bahan yang biasa ditemui dalam alam semula jadi, seni bina atau reka bentuk di seluruh Jepun.

Gunakan system penomboran SHISEIDO Makeup yang mudah dinavigasi untuk berhijrah merentasi formula dan kategori.

“Anda juga boleh menggunakan warna yang lebih gelap sedikit untuk menghangatkan tona kulit dan mencapai kesan bak dicium matahari,” kata Boehmer.

REVITALESSENCE SKIN GLOW Foundation tidak mengandungi talcum, paraben, mikroplastik, minyak mineral, atau pewangi dan sesuai untuk semua kulit, termasuk kulit sensitif.

Petua J-Beauty:

Gunakan hujung jari, span lembap atau DAIYA FUDE Face Duo dengan dua penghujung untuk mengadunkan formula yang boleh dibina dan bernafas ini dengan mudah ke dalam kulit.

Untuk perlindungan lanjut, sapukan dengan Berus Asas HASU FUDE. Jika berpasangan dengan concealer, Boehmer mengesyorkan kemasan dengan REVITALESSENCE SKIN GLOW Foundation untuk seri yang lebih memikat.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk ini, layari www.shiseido.com.my/lp-foundation.

REVITALESSENCE SKIN GLOW Foundation boleh dibeli di kaunter, butik, kiosk dan kedai Sephora terpilih di seluruh negara: www.shiseido.com.my/Storelocator dan laman web atas talian: shop.shiseido.com.my & http://bitly.ws/EBNi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *