Home » Meriahnya Gaya Raya Hijabistahub 2024, lebih 40 rekaan untuk dipilih!

Meriahnya Gaya Raya Hijabistahub 2024, lebih 40 rekaan untuk dipilih!

hijabistahub

Sebuah kereta Nissan GTR #GTRGempakTakRaya dan pelbagai hadiah lain turut menanti pembeli bertuah!

Lebaran kian menjelma dan seperti jenama pakaian yang lain, Hijabistahub juga tidak ketinggalan dalam mewarnai serta memeriahkan suasana raya yang bakal tiba dengan menampilkan lebih daripada 40 jenis rekaan busana wanita dan lelaki bagi musim raya tahun ini.

Bermain dengan rona lembut hingga warna yang ‘berani’ serta tampil dengan idea yang segar namun masih mengekalkan gaya sopan menambahkan seri keanggaunan si pemakai, Hijabistahub menggabungkan elemen rekaan klasik dan moden dalam koleksi busana bagi seleksi raya tahun ini.

Koleksi ini telah dilancarkan sejak 31 Januari lalu malah setiap kempen bagi koleksi tahun ini telah dilancarkan secara berperingkat dan boleh mula didapati di semua rangkaian butik, outlet serta platform beli-belah dalam talian.

Kali ini, Hijabistahub menampilkan nama-nama personaliti dan pempengaruh media sosial terkenal seperti Zahirah Macwilson, Aiman Hakim Ridza, Mimi Lana, Syafiq Kyle, Dahlia Rizal, Imran Aqil, Iman Troye, Layka Al-Funsu, Anzalna dan Elfira Loy sebagai ‘muse’.

Malah jenama ini masih mengekalkan identiti koleksi pakaian berunsurkan elemen moden klasik dengan sentuhannya yang begitu menawan.

Seperti tahun-tahun sebelumnya, HIJABISTAHUB akan mengadakan peraduan cabutan bertuah sebagai tanda penghargaan terhadap sokongan luar biasa daripada peminat jenama tersebut.

Hadiah utama bagi cabutan bertuah #GTRGempakTakRaya iaitu sebuah kereta Nissan GTR hanya dengan pembelian Soultan Baju Melayu serta pelbagai hadiah lain turut menanti pemenang.

Peraduan bermula sejak 15 Februari hingga penghujung Ramadan dan tiada had bilangan penyertaan.

Selain itu, pelbagai rekaan tudung juga turut dikeluarkan pada edisi raya kali ini sebagai pelengkap gaya bagi wanita.

Pelbagai rekaan corak yang eksklusif dan menarik dengan menampilkan wajah dua selebriti terkemuka iaitu Janna Nick dan Sofia Al Barakbah yang tidak asing lagi dalam industri seni tanah air.

Untuk maklumat terkini mengenai HIJABISTAHUB, layari www.hijabistahub.com, platform e-dagang atau platform media sosial @hijabistahub.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *