Home » MiraGold ‘Pencetus Nafsu Sebenar Wanita’ buka cawangan kedua, tawar promosi cincin RM99 

MiraGold ‘Pencetus Nafsu Sebenar Wanita’ buka cawangan kedua, tawar promosi cincin RM99 

MiraGold

MINAT dalam bidang perniagaan membuatkan pasangan suami isteri, Nor Dhamirah Daling dan Mohd Zulatika Ghani menceburi bidang perniagaan emas, MiraGold. 

Susulan kejayaan cawangan sulung MiraGold di Johor yang mula bertapak sejak 6 tahun lalu, pasangan ini memberanikan diri untuk melebar sayap dengan membuka cawangan di Lembah Klang iaitu di Taman Melawati, Kuala Lumpur.

Menggunakan tagline ‘Pencetus Nafsu Sebenar Wanita’, pengasas MiraGold Nor Dhamirah berkata, cawangan sulung di Lembah Klang itu akan mula beroperasi pada 8 Mac ini.

“Bagi menghargai pembeli, sempena pembukaan 100 pengunjung terawal berpeluang menikmati promosi menarik antaranya cincin emas berharga RM99, rantai tangan berharga RM399 dan juga goodie bag.

“Kami berharap jenama MiraGold akan mendapat tempat di hati peminat barang kemas Lembah Klang malah menjadi kedai emas nombor satu idaman wanita di Malaysia,” katanya.

Majlis pelancaran MiraGold yang berlangsung baru-baru ini menampilkan peragaan pelbagai koleksi dan rekaan menarik dari kategori evergreen, moden dan juga unik antaranya koleksi rekaan ibu dan anak iaitu set Clover full gold, set Clover enamel, set Evergreen lipan dan set Oro Italia. 

Syarikat yang ditunjangi mereka merupakan 100 peratus milik bumiputera dan mula bertapak pada tahun 2018 di Bandar Baru Uda sebelum beralih ke Taman Kota Masai, Pasir Gudang, Johor pada tahun 2019. 

Beroperasi setiap hari tanpa cuti, bermula 10 pagi hingga 9 malam, MiraGold juga aktif dalam penjualan dalam talian dan live di sosial media seperti Facebook, Tiktok dan Instagram dan mengambil kesempatan sepenuhnya dari media sosial untuk mempromosikan produk mereka. 

MiraGold turut menawarkan pembelian barangan perhiasan emas secara dalam talian dengan jaminan keselamatan penghantaran kepada pelanggan. 

Untuk maklumat lanjut mengenai MiraGold, kunjungi laman web https://kedaiemasmiragold.com/ atau platform media sosial @kedaiemasmiragold

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *