Home » Serlahkan kulit sihat berseri semasa Tahun Baru Cina dengan Cetaphil

Serlahkan kulit sihat berseri semasa Tahun Baru Cina dengan Cetaphil

cetaphil

Sempena sambutan Tahun Baru Cina yang semakin hampir, Cetaphil, jenama penjagaan kulit dermatologi terulung di Malaysia melancarkan kempen kemeriahan musim perayaannya “Shine Like a Dragon”.

Kempen yang berteraskan semangat kemakmuran dan kegembiraan, mengajak rakyat Malaysia untuk bersama-sama memiliki kulit yang sihat dan berseri dengan rutin “Skin-plicity”, satu rejim penjagaan kulit yang begitu mudah sehingga semua individu boleh meraikan Tahun Naga yang bakal menjelang tiba dengan kulit yang sihat bercahaya.    

Rutin ini yang dikenali sebagai rutin 3-Langkah CMP – Membersih, Melembap, dan Melindungi, menampilkan tiga rangkaian produk berbeza termasuk Cetaphil Core, Cetaphil Bright Healthy Radiance dan Cetaphil Optimal Hydration. 

Dengan menggabungkan rutin 3-Langkah CMP, setiap rangkaian produk tersebut dapat menangani pelbagai jenis dan masalah kulit dengan berkesan, menjanjikan kulit yang cerah dan berseri untuk semua jenis kulit, termasuk mereka yang mempunyai tanda-tanda sensitiviti kulit. 

Bagi menyemarakkan lagi kempen ini, Cetaphil® turut bekerjasama dengan pengacara radio MY yang terkenal, iaitu Jack Lim, Mei Yan dan Emely Poon untuk menghidupkan semangat “Shine Like a Dragon”.

Trio yang serba dinamik ini turut membuat kemunculan dalam video muzik eksklusif Tahun Baharu Cina pertama Cetaphil, yang mengetengahkan keistimewaan rutin 3-Langkah CMP. 

Dengan rentak yang menarik, video muzik itu bukan sahaja menampilkan kemeriahan suasana musim perayaan, tetapi turut memberikan penekanan tentang ilmu kesihatan kulit kepada pengguna dengan cara yang menghiburkan. 

Selain daripada persembahan muzikal mereka, trio itu juga akan membuat penampilan istimewa sebagai jurucakap Cetaphil di farmasi-farmasi yang mengambil bahagian pada tarikh dan lokasi berikut: 

  • 22 Jan 2024 – Watsons, Sunway Pyramid; BIG, Taipan
  • 23 Jan 2024 – Guardian, Mid Valley Megamall; Caring, The Exchange TRX
  • 26 Jan 2024 – Watsons, Pavilion Bukit Jalil 
  • 2 Feb 2024 – Guardian, Sunway Pyramid l.  

Bagi menyemarakkan lagi kemeriahan musim perayaan, Cetaphil turut mengumumkan Peraduan Beli & Menang, yang menawarkan peluang kepada para pengguna untuk memenangi pelbagai hadiah menarik, termasuk percutian ke Korea, Jongkong Emas, Baucar Tunai Beli-Belah dan banyak lagi. 

Bermula dari hari ini hingga 28 Februari 2024, pembeli yang membeli produk Cetaphil bernilai minimum RM88 boleh menyertai peraduan tersebut dengan hanya berkongsi resit mereka ke 010-793 1060 untuk merebut peluang memenangi hadiah yang ditawarkan. 

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai kempen “Shine Like a Dragon” serta Peraduan Beli & Menang, sila kunjungi https://www.cetaphil.com.my/en/shine-like-a-dragon.html

BACA JUGA:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *