Home » Velvet Crème Poring Latté gabungan sempurna dunia gaming, budaya minuman

Velvet Crème Poring Latté gabungan sempurna dunia gaming, budaya minuman

KUALA LUMPUR: Platform pengedaran aplikasi global terkemuka, HUAWEI AppGallery, bersama jenama kopi terkenal ZUS Coffee, serta permainan mudah alih Ragnarok Origin (ROO) bergabung bagi menghasilkan minuman Velvet Crème Poring Latté.

Menggabungkan unsur gaming, minuman istimewa, dan inovasi teknologi termaju, Velvet Crème Poring Latté ini diilhamkan dari kisah yang mempesonakan yang menyatukan unsur gaming, cinta, dan teknologi demi keenakan yang tidak dapat dilupakan.

Pelanggan yang membeli Velvet Crème Poring Latté akan dapat ganjaran eksklusif iaitu peluang untuk pembelian dalam aplikasi dan ganjaran pengguna di HUAWEI AppGallery.

Pemain Ragnarok Origin dijemput untuk memuat turun permainan daripada AppGallery untuk mendapatkan ganjaran eksklusif seperti pek hadiah in-game istimewa untuk perbelanjaan berjumlah RM500 dan ke atas dan Tumber “Original Love” edisi terhad untuk perbelanjaan berjumlah RM1,000 dan ke atas, hanya dengan eWallet.

Pengarah Pertumbuhan Perniagaan Ekosistem Mudah Alih, HUAWEI Rantau Asia-Pasifik, Rei Xiao, berkata pihaknya sangat teruja untuk bergabung tenaga dengan ZUS Coffee dan Ragnarok Origin untuk kempen ini.

“Pelancaran Velvet Crème Poring Latté dan peluang untuk pengguna memuat turun Ragnarok Origin dari AppGallery melambangkan komitmen kami untuk menyepadukan teknologi dan unsur gaya hidup.

“Bersama-sama, kami dapat mencipta pengalaman yang unik dengan gabungan terbaik antara budaya minuman dan gaming demi nikmat pengguna,” katanya.

Pengasas Bersama ZUS Coffee, Terence Ho, berkata ZUS Coffee mencipta Velvet Crème Poring Latté untuk menandakan unsur kegembiraan, pengembaraan, dan emosi yang timbul hasil aktiviti gaming.

“Kami yakin bahawa minuman ini akan mendatangkan kenikmatan kepada pemain Ragnarok Origin,” katanya.

Presiden Gravity Game Hub, Harry Choi, turut berkata, Velvet Crème Poring Latté yang diilhamkan oleh Poring, raksasa Ragnarok Origin yang ikonik lagi comel, membolehkan komuniti gamer untuk menghidupkan dunia fantasi dalam ruang yang berbeza dan sebagai sebahagian daripada kehidupan harian mereka.

“Para peminat tegar juga boleh bersantai bersama untuk menikmati minuman istimewa ini sambil berkongsi pengalaman gaming mereka.

“Ia juga menghasilkan peluang bagi pemain lain untuk menemui dunia Ragnarok Origin, dan kehebatan dunia fantasi ini dapat dikongsi kepada khalayak yang lebih luas.

“Sertai kami untuk meneroka kepelbagaian dunia Ragnarok Origin yang menakjubkan, tersedia sekarang di AppGallery,” katanya.

HUAWEI AppGallery tersedia untuk pengguna peranti Android. Untuk memuat turun aplikasi, sila ikuti langkah berikut:

1. Pergi ke pautan muat turun dan klik “Install” untuk mendapatkan AppGallery

pada peranti Android anda.

2. Muat turun HMS Core dan klik “Install”.

3. Cipta ID HUAWEI dan log masuk.

4. Mula muat turun apl dan permainan dan nikmati faedah dan ganjaran eksklusif

AppGallery.

Muat turun AppGallery sekarang: https://bit.ly/40VRapY

Sertai saluran Discord AppGallery untuk mendapatkan faedah tambahan dan ganjaran eksklusif: https://discord.gg/6C3fyEsQt3

Velvet Crème Poring Latté edisi terhad ini boleh didapati sehingga 31 Julai 2023, begitu juga dengan aktiviti pembelian dalam aplikasi.

Tertakluk pada terma dan syarat. Log masuk di sini untuk mengetahui lebih lanjut:

Pemain boleh memuat turun Ragnarok Origin dari AppGallery di

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *